NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePoslao je poklon djevojci s Filipina: 11 godina kasnije mu je stigla...

Poslao je poklon djevojci s Filipina: 11 godina kasnije mu je stigla poruka koju nije očekivao

Dječak je poslao božićni poklon djevojci s Filipina, a nakon 11 godina stigla mu je njena poruka. Njihova će vas priča zadiviti.

Mnoge su obitelji upoznate s popularnom božićnom tradicijom kada se kutije od cipela pune poklonima koji se zatim prosljeđuju djeci kojoj su sredstva potrebna.

Nakon toga crkve i razne organizacije skupljaju volontere koji kutije pripremaju i šalju diljem svijeta onoj djeci kojoj je najpotrebnije.

Organizacija Samaritan’s Purse procjenjuje da je oko 135 milijuna djece u 150 država primilo takvu kutiju otkako je program počeo 1993. Ta se organizacija uključuje u nastojanja crkve i ostalih institucija da diljem svijeta rašire radost Božića.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kada je imao sedam godina Tyrel Wolfe i njegova obitelj sudjelovali su u projektu koji je njihove živote zauvijek promijenio. Dječak i njegova obitelj uključile su se u projekt kroz svoju crkvu.

Dječak je napunio kutiju raznim stvarima za djevojčicu njegovog uzrasta

Tu je počela čarolija. Dječak je kutiju napunio stvarima koje su bile namijenjene djevojčici njegovog uzrasta.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Tyrel je bio uzbuđen oko sastavljanja kutije no zaboravio je za to nakon što ju je obitelj odvezla u crkvu.

Više od desetljeća nakon što je Tyrel sastavio kutiju dobio je neočekivan zahtjev za prijateljstvom od žene po imenu Joana Marchan. Joana i Tyrel započeli su razgovor preko Facebooka, a Joana se htjela naći s osobom koja joj je poslala kutiju kako bi joj zahvalila.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Međutim, Tyrelovi roditelji su ga upozorili da bude oprezan zato što je ta osoba imala isto ime kao i osoba kojoj su godinama ranije poslali kutiju.

Ispalo je da je djevojka koja ga je kontaktirala ista ona djevojka koja je prije više od desetljeća primila tu kutiju.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Pogledajte video i kako se odnos između Tyrela i Joane promijenio kada je on saznao istinu. Ljudi koji Tyrela znaju kao suosjećajnog dječaka s farme nisu se iznenadili onime što je uslijedilo. Njihova će vas priča zadiviti.