Poštar pronašao nestalo dijete: Bog ga je stavio u pravo vrijeme na pravo mjesto

Nestalo dijete koje je poštar Keith Rollins pronašao kako luta samo, nalazi se na sigurnom. No dobri Samaritanac ne želi uzeti nikakve zasluge. Zbog svog čudesnog pronalaska svu slavu daje Gospodinu! 

Jedne srijede navečer, dvogodišnji Ethan Adeyemi, oko 22:20 nestao je iz svoga doma, koji je u okrugu Howard, Maryland. Maleni dječak jednostavno je otišao i na sebi je imao samo pidžamu. 

Njegovi prestravljeni roditelji obavijestili su policiju, koja je odmah započela veliku pretragu. Susjedi, jedinice s psima, helikopteri, bespilotne letjelice, vatrogasci i policijski službenici satima su pretraživali područje, pokušavajući pronaći nestalog dječaka. No nitko nije vidio malenog Ethana. 

Zastrašujuće je pomisliti što se moglo dogoditi ovom malenom dječaku, koji je bio vani u hladnoj noći. No Gospodin se pobrinuo da poseban anđeo bude na pravom mjestu kako bi ga mogao pronaći. 

Poštar je pronašao nestalog dječaka

U 8 ujutro, 10 sati nakon što je Ethan nestao, Keith Rollins, bio je na putu prema radnom mjestu. Kada je ugledao nešto zastrašujuće, skrenuo je s autoceste. 

VIDI OVO: Poštar je uočio djevojku (16) koja se čudno ponašala – odmah je odlučio djelovati

„Gospodin je namjestio da budem na tom mjestu u to vrijeme“, rekao je Keith kasnije. 

Ondje, pored ceste, Keith je pronašao malenog dječaka kako bosonog hoda, oko kilometar od svog doma. 

„Dječak se tresao od hladnoće“, prisjeća se Keith. „Na sebi je imao samo gornji i donji dio pidžame, bez cipela ili čarapa. Prišao sam mu i rekao: „Hej maleni. Kako si? Kako se zoveš? Jesi li dobro? Pogledao me, ali mi nije odgovorio“. 

Premda još uvijek to nije dijagnosticirano, Ethan ne može govoriti. Keith Rollins pronašao je nestalog dječaka pored autoceste, koji je drhtao od hladnoće, zbog čega mu se slomilo srce. 

Keith sam ima dvoje djece, kao i četverogodišnju unuku. Znao je da mora nešto učiniti. 

„Odlučio sam ga uzeti i staviti u vozilo“, rekao je poštar-heroj. „Imao sam pulover s kojim sam ga pokušao prekriti, uključio sam grijanje i pozvao policiju te im rekao kako je maleni dječak u mom vozilu i unutar nekoliko minuta, policija je stigla“. 

Poštar-heroj svu slavu daje Bogu

Nakon što je Keith pronašao nestalo dijete, hitne službe brzo su odvele Ethana u bolnicu. Liječnici su ga liječili zbog pothlađenosti i sada je dobro. Njegova obitelj ne može dovoljno zahvaliti Ethanu zbog njegovog herojskog djela. 

VIDI OVO: Poštar je isporučio poštu ovoj 94-godišnjoj bakici kada je čuo plač i odlučio provaliti u kuću!

No skromni poštar to tako ne gleda. 

„Dajem slavu Gospodinu zbog toga što sam mogao pomoći baš tada i biti na mjestu gdje sam trebao biti“, rekao je. „No jesam li heroj? Ne, ne uopće“. 

Zasigurno, ova priča mogla je završiti drugačije da nije bilo božanske intervencije, zbog koje je Keith bio na Ethanovom putu.