Postoji nada za sve koji su odlutali od Boga!

Još ima nade za one koji su odlutali od Boga!

Dolazi vrijeme kad Krist kuca na vrata po posljednji put. Dolazi prilika kad Duh Sveti upućuje svoj posljednji poziv. Kad je to, nitko ne može reći. U kojoj prilici je tako, nitko ne može znati.

Ako u ovom sadašnjem trenutku možete osjetiti pozive Duha Svetog, ako možete na vratima svog srca čuti kucanje čavlom probodene ruke Gospodina Isusa Krista, tad se doista trebate smatrati sretnikom. Zašto se igrate sa sudbinom svoje duše? Zašto odlažete pitanje spasenja svoje duše?

VIDI OVO: 4 znaka da Bog nije odustao od vas

Moj brate i moja sestro, u ime Krista koji je visio na golgotskom križu, preklinjem vas da potražite Gospodina dok se može naći. Vruće vas molim da ga pozovete dok je blizu. Ako nepravednik ostavi svoje zle putove i ako se grešnik obrati od svoga grijeha, sam Gospodin bit će mu milostiv i obilno mu oprostiti.

Predajte mu svoj put i On će vas voditi

Dobar pastir koji traži zalutalu ovcu neće se okrenuti od vas. Predajte mu svoj put i on će vas voditi. Stavite svoje pouzdanje u Boga i on će vas voditi. Predajte mu svoje srce i on će vas čuvati kao zjenicu svoga oka.

Jeste li ikada primili ikakvu stvarnu radost slijedeći fascinantnost i primamljivost đavla u svijet grijeha? Ne, deset tisuća puta ne! Svako slomljeno srce, svaki uništen život, svaka razorena ambicija potvrđuje činjenicu da je put bezbožnika tvrd.

VIDI OVO: BOG NE ODUSTAJE OD VAS: Prestanite biti slomljeni, dopustite Bogu da vas promijeni

Svaka zatvorska ćelija i svako popravilište nosi svjedočanstvo vječne istine da se grijeh ne isplati. Zašto ne prihvatiti Krista? Zašto ne poslušati vruće pozive njegova glasa? Zašto se ne predati njegovu nježnom zagrljaju? Kao što se izgubljeni sin vratio u kuću svoga oca iz daleke zemlje, tako se i vi možete vratiti Bogu.

U svom svojem iskustvu nikada nisam čuo da je Gospodin ukorio ili kaznio grešnika koji je vratio k njemu. Nad nekim otpalim pobožnikom ponekad u svojoj nježnoj ljubavi koristi šibu ispravka, ali nikada, nikada, nikada nisam čuo da je Gospodin kaznio grešnika koji je klečao u podnožju njegova križa. On mu na obraz daje poljubac oproštenja. Oko njega stavlja ruke spasonosne ljubavi. U srce mu stavlja mir koji nadilazi svako razumijevanje, a u dušu svjesnost da su mu grijesi oprošteni. Zašto ga ne prihvatiti? Zašto ga ne prihvatiti sada?

Autor: Charles Price

NAJNOVIJE!