”Bog nam govori da to trebamo učiniti” Odlučili su posvojili dijete, a onda primili obeshrabrujuću vijest

Bračni par ništa ne može spriječiti u namjeri da posvoje dijete!

Posvajanje djeteta je skupo, no ovaj par ništa nije moglo zaustaviti
Snimka zaslona: Facebook

„Bog nam govori da to trebamo učiniti, a mi ćemo to učiniti bez obzira na sve.“

Posvajanje je put koji mnogo košta, ali uvijek postoje ljudi koji hrabro odluče krenuti na taj put kako bi dobili obitelj. Anthony i Erin Laney, iz Tennesseeja, kao i mnogi drugi, su odlučili da je vrijeme da posvoje dijete, no nisu imali pojma koliko će novca trebati odvojiti.

Posvajanja mogu koštati preko 30 000 dolara, ovisno o okolnostima. Unatoč financijskim preprekama, ovaj je par bio odlučan posvojiti bebu Stellu.

Anthony i Erin su nedavno podijelili svoju priču o posvajanju u kojoj je Erin rekla da je na početku doslovno bila u suzama nakon što je razgovarala s kršćanskom agencijom i saznala koliko će koštati posvojenje djeteta.

No, ona i Anthony su bili odlučni, nisu odustali od sna za koji su znali da je došao od Boga. Pogledajte priču ovog para.

Bringing Families Together with AdoptTogether – Laney Family

THANK YOU! 👏👏 With the generous support of Pure Flix subscribers like YOU and help from AdoptTogether, we were able to fund the rest of the Laney family's adoption expenses.Watch the heartwarming moment that the Laneys found out the amazing news with Megan Alexander!

Gepostet von Pure Flix am Freitag, 23. November 2018

„Odlučili smo da je to naš poziv“, rekla je Erin, „Bog nam govori da to trebamo učiniti, a mi ćemo to učiniti bez obzira na sve.“

Proces posvajanja nije lak, a par, koji već ima biološku kćer, je morao mnogo toga žrtvovati kako bi došli do svog cilja.

Anthony i Erin su uzeli pozajmicu, ali najveća žrtva je bila njihova odluka da prodaju svoj predivan dom u kojem su planirali stvoriti svoju obitelj.

„Odlučili smo prodati kuću“, rekla je Erin sa suzama u očima dok je objašnjavala da su to učinili kako njihova obitelj ne bi imala još većih problema.

Sada ova obitelj odgaja svoju djecu i započinje novi život. Unatoč izazovima, oni su presretni što su slijedili Božju volju za njihove živote.

Posvajanje je dug i skup proces koji rijetko tko može priuštiti. Na svu sreću, postoje razne stranice i platforme koje pomažu u skupljanju financija za posvajanje.

Reci što misliš