Bernie i Diane željeli su veliku obitelj. Imali su petoricu sinova, ali su, kad su dečki odrasli, odlučili posvojiti djevojčicu o kojoj su ubrzo doznali zastrašujuću istinu.

Tijekom procesa posvajanja, Diane je na jednoj od fotografija ugledala tamnooku curicu i poželjela baš nju, piše Little Things.

Kad su se počeli raspitivati o djevojčici, posrednik u postupku posvajanja ih je počeo uvjeravati da je bolje da istraže i neke druge mogućnosti odnosno da razmisle o drugom djetetu.

Nešto nije bilo u redu s njom

“Nešto nije u redu s njom”, kazao im je posrednik. Unatoč upozorenjima, par je bio odlučan doznati više o djevojčici. No, ništa ih nije moglo pripremiti na istinu.

Bernie i Diane doznali su tako za slučaj zastrašujućeg zlostavljanja i zanemarivanja djevojčice koji je policija istraživala 2007. godine. Djevojčica s fotografije zvala se Danielle i bila je ‘divlje dijete’.

VIDI OVO: Par je saznao da njihovo udomljeno dijete ima 5 braća i sestara – sve su ih posvojili

Istražitelji su je pronašli u kući na Floridi kada je imala sedam godina. Nikad nije bila izvan kuće, nije mogla govoriti i jesti krutu hranu. Bila je zaključana u praznoj sobi u kojoj je bio samo stari, prljavi madrac.

“Kada smo je pronašli u službi sam bio već 27 godina, ali ovo je bio najgori slučaj zanemarivanja djeteta koji sam vidio u svojoj karijeri”, kazao je detektiv Mark Holste.

Unatoč smetnjama u ponašanju, oni su odlučili posvojiti baš nju

Danielleina je biološka majka izgubila roditeljska prava, a djevojčica je smještena u dom. Unatoč njezinim težim smetnjama u razvoju i ponašanju, Bernie i Diane ipak su odlučili posvojiti baš nju.

Hvala Bogu za nove roditelje koji će joj napokon pružiti dom kakav zaslužuje.

IZVORNet.hr