"Potrošila sam 11.000 eura na odjeću za svoju bebu, nikad nije nosila istu stvar dva puta"
Foto: Instagram

Mlada majka se hvali na društvenim mrežama da je potrošila 11.000 eura na odjeću svoje bebe koju nikada nije nosila dva puta.

Influencerica Liana Olgun (19) privlači veliku pozornost na društvenim mrežama ne samo zbog svog izgleda, već i zbog činjenice da svoju odjeću često usklađuje s odjećom svoje malene kćeri Miley Rose.

Mlada mama jako je ponosna što njezina nasljednica nosi garderobu kakvu druge djevojke njezinih godina ne nose. Pritom kaže da malenoj Miley Rose nikada ne bi dopustila da nosi robu s motivima iz crtića.

Liana svaku večer provede pola sata birajući odjeću koju će Miley nositi sljedeći dan.

– Oduvijek sam željela da budem mlada majka i da se moja kćerka i ja oblačimo identično – kaže Liana, a prenosi Daily Mail.

– Dan nakon što sam saznala da nosim djevojčicu počela sam joj kupovati odjeću. Uvijek se trudim iz kuće izaći lijepo odjevena, a isto sam htjela učiniti i za svoju kćer, osigurati joj garderobu u kojoj će izgledati lijepo. Kupujem i planiram unaprijed. Već imam sve njezine ovogodišnje ljetne kombinacije i počela sam kupovati garderobu za sljedeću zimu.

Foto: Instagram

Potrošila je 11.000 eura na odjeću svoje kćeri

Ova mlada majka kaže kako si ne bi dopustila da izađe iz kuće s kćeri čiji outfit nije besprijekoran. Dodaje kako voli kupovati njezinu garderobu u neutralnim bojama poput bijele i bež, a omiljeni komadi su joj čarape do koljena s mašnom, trakice za glavu i slatke štrample. Nikada nije ponovila outfit.

– Ormar kojeg ne mogu smisliti je onaj s likovima iz crtića i šarenim stvarima – kaže Liana.

Procjenjuje da je na garderobu za svoju kćer do sada potrošila nešto više od 11.000 eura i priznaje da je uvijek u potrazi za novim komadima kojima bi obogatila Mylin ormar.

– Svi komentiraju kako je Mileyna odjeća nevjerojatna i govore mi da je ona beba s najviše stila koju su ikad upoznali. Myla Rose također se voli dotjerivati ​​i redovito prati svoj izgled u ogledalu – otkriva mlada influencerica.

Priznaje da osim pozitivnih komentara njezinih pratitelja ima i onih koji ne gledaju blagonaklono na jedinstven izgled malene Miley.

– Nekoliko ljudi mi je reklo da moja kći nije lutka, ali ja ih ne slušam. Ona je moje dijete i mogu da je oblačim kako hoću – kategorična je Lijana.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare