Pretužna priča majke koju su djeca napustila

Ovu majku su djeca napustila i više ne brinu za nju. Njezina pretužna priča se prije tri godine pojavila na Facebook stranici Izgubljeno – Pronađeno.

”Dragi prijatelji, braćo i sestre, pogledajte pažljivo priču jedne napuštene majke. Njezin sin živi u Valjevu, a dvije kćeri u Banjoj Luci.

Ni sin ni kćeri je više ne posjećuju niti brinu o njoj.

Dijelite ovaj video da stigne do njezine djece i molite se da im Bog da razuma kako bi pripazili na staricu staru 70 godina.

Na 5 km od Vlasenice prema HAN PIJESKU, s desne strane uz put mala trošna kuća uz dvije mlade jelke.

VIDI OVO: Poštuj oca i majku: Koje je pravo značenje ove Božje zapovijedi?

Ako prolazite zastanite, ostavite nešto i pomozite joj, a ima toliko veliko srce. Sa svim svojim bolom, bolesna i operirana neznanca ona blagoslivlja.

Je li sramota zaplakati? Danas sam ja zaplakao nakon njezine tužne priče i samo dio toga dijelim s vama.

Sam Bog mi je rekao da stanem pored ove iznemogle starice, kaže autor ovog video objavljenog na Facebook stranici Izgubljeno – Pronađeno.

Dragi prijatelji,braćo i sestre,poslušajte PAŽLJIVO ovu pretužnu priču jedne napuštene majke,nije tako strašno kada su oči plačne,ALI JE STRAŠNO KADA DUŠA PLAČE,sin živi u Valjevu,a dve ćerke u Banjaluci,delite da stigne do njene dece i molite se da im Bog da razuma da staricu od skoro 70 god pripaze.Na 5 km od Vlasenice prema HAN PIJESKU,sa desne strane uz put mala trosna kuća uz dve mlade jele,ako prolazite zastanite,ostavite nesto i pomozite joj,a ima toliko veliko srce da i sa svim tim svojim bolom,bolesna i operisana neznanca blagosilja.Da li je sramota zaplakati,danas sam ja zaplakao posle njene tuzne price i samo deo toga delim sa vama,SAM BOG MI JE REKAO DA ZASTANEM PORED JEDNE IZNEMOGLE STARICE……

Objavljuje Izgubljeno Pronadjeno Banja Luka u Srijeda, 30. listopada 2019.