Muškarac se pitao je li njegov preminuli prijatelj u raju, a onda mu je Bog dao odgovor putem pjesme na radiju

Božja Riječ nam često govori da budemo strpljivi, ali je u suvremenom svijetu teško zaustaviti se i razmišljati o sebi i životu. Brent Hairr doživio je takav trenutak dok je čekao da vlak prođe, a za to mu je vrijeme Bog putem pjesme na radiju poslao snažnu poruku!

Brent je bio na putu za poslovni sastanak kada je morao stati zbog vlaka na pruzi. Imao je vremena na raspolaganju pa je sačekao. No dok je čekao na vlak radio je bio ugašen, a Brent je odlutao mislima.

Pruga ga je podsjetila na kolegu s posla koji je poginuo od vlaka. Brent je bio iznenađen koliko je vremena prošlo od nesreće.

„Radili smo suprotne smjene i nisam ga dovoljno upoznao da bih zna je li on prihvatio spas i milost koju nudi Isus“, prisjetio se Brent.

Brent je nastavio razmišljati o prijatelju. Je li on vjernik? Je li prihvatio Isusa Krista kao Spasitelja?

Bog je poslao poruku putem radija

Brent nije znao odgovore na ova pitanja, počeo se osjećati loše i bio je neraspoložen.

S obzirom da se trebao sastati s nekim ljudima, upalio je radio kako bi se oraspoložio, a oduševio se kada je shvatio da je pjesma na radiju jasan znak božje intervencije!

Brentov je prijatelj bio veliki fan Erica Claptona i sjeća se kako mu je prijatelj govorio da je Eric Clapton najveći gitarist na svijetu!

Kada je Brent upalio radio, čuo je prve stihove Claptonove pjesme „Suze u Raju“ (Tears in Heaven): „Bi li znao moje ime da se vidimo u raju?“

„Više nisam sumnjao u to da je moj prijatelj prihvatio Krista. Dobio sam odgovor kroz božansku intervenciju“, rekao je Brent.

NAJNOVIJE!