Prijavio je gubitak novčanika, a onda je sreo dva dječaka

Zabrinuti čovjek je prijavio gubitak novčanika u kojem je imao 500 dolara, osobne dokumente, bankovne kartice.

Scott Ames se našao u teškoj situaciji. Brak mu je propao, a kuću su stavili na prodaju. Nikad nije mislio da će ostati bez žene i kuće o kojoj je dugo sanjao, no to je za njega postala stvarnost. Uz sve to, dogodilo mu se još nešto što mu je pokvarilo dan.

Baš na dan kada je išao sređivati dokumente za razvod, Scott je izgubio novčanik u kojem je imao blizu 500 dolara, osobne dokumente, bankovne kartice, vozačku dozvolu, kartice osiguranja, fotografiju svoje preminule majke…

Odmah je išao do policije kako bi prijavio gubitak novčanika. Zamislite koliko je sretan bio kad je primio poziv iz policijske postaje u kojem su mu rekli da je netko donio njegov novčanik.

Bili su to 12-godišnji David Gray i 11-godišnji Case Baker, dječaci koji su sasvim slučajno ugledali Scottov novčanik. Vidjeli su i da je pun novca, no umjesto da uzmu novac, kao što bi vjerojatno mnogi učinili, oni su vratili sve što je bilo unutra.

Nije nedostajao niti jedan jedini dolar. Scottu je ovo uljepšalo dan, bilo mu je drago što još uvijek postoje dobri ljudi i što mu je netko pomogao u ovim teškim vremenima.