NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePrije 13 godina roditelji su posvojili siroče iz Ukrajine, no istina o...

Prije 13 godina roditelji su posvojili siroče iz Ukrajine, no istina o djevojčici im je upropastila život

Kada su prije 13 godina roditelji Michael Barnett i njegova supruga Kristine posvojili 6-godišnje siroče iz Ukrajine, vjerovali su da djevojčica boluje od rijetkog poremećaja rasta kostiju.

No, istina se ispostavila drugačijom, a njihova priča postala je predmet dokumentarne serije “Neobičan slučaj Natalije Grace” na televizijskoj postaji Investigation Discovery.

Barnettovi će u ovoj šestodijelnoj seriji, koja će se emitirati od 29. do 31. svibnja, iznijeti svoju tezu da im je djevojčica lagala o svojoj starosti kako bi im naudila.

Djevojčica je iskoristila trikove kako bi je posvojili

Michael Barnett tvrdi da zna kako je Natalia Grace iskoristila trikove i da zapravo ima 22 godine, dok ona odbacuje te tvrdnje.

Iako su se Michael Barnett i njegova bivša supruga Kristine suočili s optužbama za zanemarivanje kada su se preselili u Kanadu i ostavili Grace da živi sama, oni su oslobođeni tih optužbi.

Barnettovi tvrde da je Grace bila nasilna prema njima te da ih je čak pokušala ubiti nakon što se uselila u njihov dom. Dok bivši supružnici tvrde da je Grace imala 22 godine kada su je napustili, ona tvrdi da je bila samo dijete.

Siroče iz Ukrajine

Promijenili su datum rođenja posvojene kćeri

Barnettovi su čak promijenili datum rođenja svoje posvojene kćerke 2012. godine u 1989. godinu, što je značilo da je 8-godišnjakinja odjednom postala 22-godišnjakinja.

U prvoj epizodi serije, Barnett je opisao kako su on i njegova supruga primijetili nekoliko sumnjivih stvari vezanih uz Grace tijekom prvih nekoliko mjeseci. Jednom prilikom, njegova supruga je prala Grace i primijetila da ima “potpuno izrasle stidne dlake”. Pozvala ga je u kupaonicu da joj to pokaže. “Nisam znao što da mislim. Je li to moguće? Je li to uopće moguće? Tko je ta osoba?”, rekao je Barnett.

Roditelji su joj pokazali ljubav i suosjećanje

Odlučili su joj pokazati “ljubav i suosjećanje”

Unatoč svemu tome, Barnettovi su željeli da posvojenje ne propadne i dali su kćeri “ljubav i suosjećanje”.

Barnett je također ispričao kako je njegova tadašnja supruga jednom pronašla Graceino donje rublje i kako im je tada rekla da je počela imati mjesečnicu, ali to je od njih skrivala.

“Sjećam se kako se tada držala. Ruke su joj bile ispred tijela i rekla je da je dobila menstruaciju i to prikrila”, rekao je Barnett, dodajući da je to bio trenutak kada je počeo sumnjati u njezinu dob.

Natalia Grace boluje od kongenitalne spondiloepifizne displazije, rijetke autosomne dominantne genske bolesti koja uzrokuje patuljasti rast. Grace je prethodno odbacila tvrdnje da je zlostavljala Barnettove i tvrdi da je u trenutku kada su je oni posvojili bila dijete.

U međuvremenu, Grace su posvojili Cynthia i Anton Mans, te sada ona živi s njima i njihovom petero biološke djece.

Ova priča nas podsjeća da istina može biti složena i da ne možemo uvijek pretpostavljati ili prosuđivati na temelju prvog dojma. Važno je biti otvoren za nove informacije i imati razumijevanja za različite perspektive.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare