primijetila crvenu liniju na sinovoj ruci
Foto: Facebook

Majka je primijetila crvenu liniju na na ruci svog osmogodišnjeg sina. Kada je otišla kod liječnika, nije imala pojma što će joj otkriti.

Mjka Alexandra Ruddy (41) spasila je život svoga sina nakon što ga je zbog naizgled bezazlene crvene linije na zapešću odvela kod liječnika.

No, ispostavilo se da je učinila pravu stvar iako je pomislila da je ‘malo blesavo’ jer ga zbog toga vodi kod liječnika.

Liječnici su mu dijagnosticirali sepsu

No, kada je došla s osmogodišnjim sinom u bolnicu, liječnici su mu dijagnosticirali sepsu te su dječaku na vrijeme prepisali antibiotike i on se sada oporavlja.

Da nije stigla na vrijeme, posljedice su mogle biti kobne. Dječak Evan tjedan dana prije dijagnoze ozlijedio je ruku tijekom školskog izleta u zoološki vrt gdje je prilikom pada ogrebao dlan i lakat.

https://www.facebook.com/alexandra.ruddy.50/posts/10158643620427796

– Rana nije izgledala inficirano, očistila sam mu je i zvala sam u školu kako bi se osigurala da će dobro prati ruke jer su imali poljoprivredni dan. No, idući dan smo išli na plažu i pokazao mi je ruku kada sam vidjela crvenu liniju na zapešću – prepričala je ova majka na Facebooku želeći upozoriti druge roditelje

Ispostavilo se da je dječak dobio sepsu. – Ako ikada vidite tako crvenu liniju iz rane da ide po veni, odmah idite doktoru. Nadam se da će moja objava pomoći nekome kao što je meni pomogla objava moje prijateljice prije dvije godine – napisala je majka Alexandra, prenosi Vecernji.