Pripremili su se za ukop svog djeteta, a onda im je Bog dao čudo

Roditelji su se pripremili za ukop svog trećeg djeteta, no Bog je odgovorio na njihove molitve te im je poslao čudo.

Par je očekivao svoje treće dijete kada su im liječnici rekli da beba neće preživjeti i da će ju majka morati roditi mrtvu. No par je molio za čudo, a Bog im je odgovorio. 

Mike i Jessica bili su vrlo uzbuđeni zbog svoje treće bebe. No stvari su pošle po krivu na ultrazvuku tijekom drugog tromjesečja. Tada je otkriveno da je njezina beba četiri tjedna u zaostatku u razvoju te je imala malo amnionske tekućine. Zbog toga su liječnici rekli da beba neće preživjeti. 

Jessica je bila skrhana tim vijestima. Kasnije su ona i njezin suprug Mike zavapili Bogu. 

Slijedeći dan par je prestao uređivati sobu za bebu. Umjesto toga su počeli planirati ukop. Zamolili su obitelj i prijatelje da se mole za snagu i utjehu. 

VIDI OVO: Molitva za djecu: Za zaštitu i blagoslov djece

Tijekom slijedećih nekoliko dana Mike i Jessica su se borili s tim užasnim vijestima. Tada je Jessica pročitala članak o čudesnom izlječenju raka kroz molitvu. Odjednom je osjetila mir te je znala da Bog može nešto učiniti. Počela se moliti i tražiti čudo od Boga. 

Unatoč borbi sa sumnjom i strahom, par je ustrajao u molitvi za čudo. Zajednica im se pridružila u molitvama. Dan za danom je Jessicina nada jačala. Čak je pitala prijatelje da se mole za povećanje njezine amnionske tekućine i da njezina beba duplo naraste. 

Dva tjedna kasnije liječnici su ostali bez riječi kada je Jessica došla na pregled. Ultrazvuk je pokazao da se beba udvostručila te da se povećala količina amnionske tekućine. 

Liječnici su to smatrali jako čudnim. No, Jessica im je rekla: „Ne treba nam objašnjenje. Mnogo se ljudi molilo za nas.“ 

NAJNOVIJE!