Prišli su beskućniku s jednim pitanjem: Kada je počeo plakati, promijenili su mu život

Dva mladića su prišla beskućniku s jednim pitanjem te mu tako promijenila život, a sve su objavili u svom videu na TikToku.

Jedan beskućnik iz SAD-a postao je poznat na TikToku ni kriv ni dužan, ne znajući da će mu dva nepoznata mladića upravo promijeniti život.

Oni su, iz samo njima znanih razloga odlučili uljepšati dan beskućniku Enrqueu život postavivši mu samo jedno pitanje:

– Koji je tvoj san?

Kada im je rekao da bi volio imati svoj kamiončić za prodaju hrane, istog trenutka počeo je plakati. Kasnije su u razgovoru s njim saznali da živi u napuštenom kombiju i da tijekom dana nema novca ni za kruh.

@charlie

This homeless man has no idea his entire life is about to change in 24 hours…🥺❤️ #fypp #kindness #homeless #foru

♬ IMPERIAL PIANO – Treia Music

VIDI OVO: Prišao je ocu i sinu koji su beskućnici, a onda im dao nevjerojatnu ponudu

Momci su potom odveli beskućnika u prodavaonicu u kojoj je kupovao namirnice s njima. Bila im je želja da im on pokaže priprema li zaista dobro brzu hranu kao što kaže.

Nakon što su se uvjerili da je to istina, oni su ga šokirali – dobio je svoje vozilo za prodaju brze hrane.

Beskućnik je prvo zanijemio, a onda je doživio još veće iznenađenje. Dva tvorca aplikacije DREAMR koja kroz donacije ispunjava najveću želju ljudima bez nade, objavili su Enriqueovu priču, pa je on za jednu večer uspio zaraditi nevjerojatnih 50.000 dolara!

Ne samo što je došao do novca i kamiona, već je prvu večer po otvaranju fast fooda doživio to da su se stvorili dugi redovi pred njegovim novim vozilom.

NAJNOVIJE!