radnica kantina učenici
Snimka zaslona: YouTube

Učenici su znali što žele učiniti, no samo su trebali malo pomoći. Radnicu u školskoj kantini su potapšali po ramenu, a kada se okrenula počela je plakati.

Kada je tinejdžer iz srednje škole u Renu, Nevada, rekao radnici u kantini što misli o njoj, ona je bila iznenađena njegovim riječima. Nije mogla izdržati te je počela plakati.

On nije birao riječi da izrazi svoje mišljenje te je ono što je rekao bila zadnja stvar koju je ova radnica očekivala čuti. Pomagala mu je da u suradnji s drugim učenicima i održi poseban projekt, a radnica „teta Lynn“ je bila još šokiranija kada je otkrila što je pravi cilj tog projekta.

Katolička škola je zadnje mjesto na kojem čete očekivati da će učenici rasplakati odrasle osobe. Situacija je većinom obrnuta.

No, učenici u Bishop Manogue školi su željeli iskazati ljubav prema ženi koja im je svaki dan servirala hranu u kantini. Znali su što žele učiniti, no samo su trebali malo pomoći.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Uz pomoć kalifornijskog projekta zahvalnosti pod nazivom Dude Be Nice (Čovječe, budi dobar), učenici su pripremili vrlo poseban dan za vrijednu ženu koju su smatrali prijateljem. Kada su učenici zalijepili Dude Be Nice plakate po hodnicima, Lynn nije imala pojma da planiraju iznenađenje za nju.

Većinom je ona ta koja servira slastice, no tog je puta ona bila na drugom kraju. Ovo je kao emisija „Undercover Boss“ („Prerušeni šef“) osim što su ovdje djeca bila zadužena za ostvarenje sna ove divne radnice.

Željeli su joj pokazati koliko im znači. Željeli su joj se iskupiti za svi dobrotu koju im je godinama ukazivala.

Pripremili su joj poseban roštilj kako bi ju podsjetili na njezin dom, no to nije sve što su pripremili. Ono što su ova djeca učinila za Lynn je jednostavno predivno.

Predivno je što su preuzeli inicijativu kako bi ju iznenadili i zahvalili joj na poseban način. Njihovo suosjećanje prema osobi koja nije dio njihove uže obitelji pokazuje da je ta generacija uistinu obećavajuća.

Njezin je izraz bio naprosto predivan kada je shvatila što se događa. Reakcija učenika na njezinu sreću je jednako divna.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nadamo se da će ova inicijativa potaknuti ostale tinejdžere da učine nešto dobro za osobe koje im pomažu. To je predivan način za iskazivanje zahvalnosti.

Pogledajte priloženi video kako bi vidjeli zašto su naši mladi ponekad mnogo bolji nego mi to mislimo.