Roditelji koji su izgubili miris zbog Covida nisu ni slutili što se događa u njihovoj kući

Roditelji su izgubili osjetilo mirisa zbog Covida kojim su se zarazili. Nisu ni slutili da je u njihovoj kući izbio požar. 

Dječak je spasio svoju obitelj od požara u kući nakon što je osjetio miris dima i upozorio roditelje. A zahvaljujući akcijama mališana, svi članovi sedmeročlane obitelji su na sigurnom.

Brandon Dahl ima 2 godine i živi u Alvordu u Teksasu sa svojim roditeljima i četvero braće i sestara. Nedavno je u njihovoj obiteljskoj kući izbio požar, ali roditelji nisu mogli osjetiti dim iz plamena. Budući da su bili pozitivni na COVID-19, izgubili su osjet okusa i mirisa.

Hvala Bogu, Brandon je uspio upozoriti svoje roditelje na požar na vrijeme.

“Lupao me po nogama u krevetu, kašljao i govorio: ‘Mama, vruće. Mama, vruće’, rekla je Kayla Dahl, Brandonova mama. “Okrenula sam se. Pogledala sam i vidjela sam samo plamen na vratima.”

Dječak je namirisao dim kad roditelji nisu mogli

Sedmeročlana obitelj uspjela je pobjeći neozlijeđena neposredno prije nego što je vatra zahvatila cijelu kuću.

“On je spasio cijelu našu obitelj”, rekla je Kayla. “Mislim, on je naš mini heroj.”

“Imali smo sekunde”, rekao je tata Nathan, koji je dobrovoljni vatrogasac. “To nije ništa drugo do čudo.”

Požarni alarmi u kući se nisu upalili

Vjeruje se da je požar izbio iz plinske grijalice koja se nalazila u Brandonovoj sobi. A požarni alarmi u kući nisu se upalili sve dok obitelj nije bila vani.

Dahlovi trenutno borave kod obitelji dok smišljaju koje korake poduzeti.

“Bit će to dug, težak put da dođemo tamo gdje trebamo i da zamijenimo te materijalne predmete”, rekla je Kayla. “Ali u isto vrijeme, da tog jutra nije bilo anđela čuvara mog sina, ne znam gdje bismo bili.”

Bog blagoslovio ovu obitelj i njihovog herojskog dvogodišnjeg sina dok se bore kroz ovu tragediju. Srećom, svi su na sigurnom i zajedno, a zajednica im nastavlja pružati veliku pomoć u ovom teškom razdoblju.

NAJNOVIJE!