Roditelji su odbili pobaciti svoje ‘deformirano’ dijete, a pogledajte ga sada

Roditelji nisu poslušali liječnike koji su im savjetovali da pobace svoje ‘deformirano’ dijete. Njihov sin im je donio velike blagoslove.

Pobačaj je tema o kojoj se mnogo govori. Međutim, za neke, o pobačaju nema ni govora. Ovo je stav jednog mladog para kojima su liječnici savjetovali da pobace svog sina. Oni su to odbili, što je dovelo do rođenja sina koji im je donio blagoslove.

Sara i Chris bili su nevjerojatno sretni kada su saznali da će dobiti sina. Dali su mu ime Brody i pazili na trudnoći. Međutim, već nakon 24 tjedna ultrazvuk je pokazao deformacije. Radilo se o deformiranoj gornjoj usni, zbog koje bi imao zdravstvenih problema i izobličen izgled.

Liječnici su kroz razgovor sugerirali i mogućnost pobačaja, što su roditelji ogorčeno odbili. Kako netko može i pomisliti na tako nešto? Bez obzira na deformacije, nisu htjeli odbaciti svoje dijete.

Zečja usnica
Snimka zaslona

Mali Brody zahtjeva dodatnu brigu i pažnju. Deformirana usnica otežava hranjenje, smijanje, čak i disanje.

VIDI OVO: Deformirani blizanci su ostavljeni u bolnici bez roditelja – medicinska ih je sestra povela kući

Unatoč tome, roditelji su požrtvovni te potiču i druge da ustraju. Majka je na internetu objavila sliku svog djeteta i opisala o čemu se radi. Ubrzo su stigle mnogobrojne poruke ohrabrenja. 

Brody
Snimka zaslona

U jednom slučaju, dok su jeli u restoranu, jedan je stranac dao papirić Sari u kojem je bilo $1000 (oko 6500,00 kn) i poruku „za predivno dijete“. Novac je usmjeren za troškove liječenja dječaka. 

Brody je nedavno imao operaciju i dobro se oporavlja. Iako liječenje još traje, njegova je usna gotovo potpuno normalnog izgleda i on je veseo i živahan dječak. 

NAJNOVIJE!