Roditelji su posvojili malenog dječaka, a kada su čuli njegovu molitvu, ostali su šokirani

Maleni dječak je prije spavanja izmolio čudnu molitvu!

Cole i Jordan Dickerson nisu nikada sumnjali da im je suđeno da budu roditelji. Stvaranje obitelji im je bio zajednički san – posvajanje je bio dio tog sna.

Kada je Jordan čula za malenog dječaka koji je očajnički trebao obitelj, počela je moliti Colea da mu da priliku da postane dio njihove obitelji.

Foto: Facebook

Na Jordanino iznenađenje, sudbina im je isplanirala nešto potpuno drugačije. Kada je došao dan da napokon dovedu svog sina kući čekalo ih je još jedno iznenađenje…

U dirljivoj objavi, Cole je podijelio priču o njegovoj obitelji, kako su posvojili svog sina Jeremiaha te kako su saznali da očekuju još jedno dijete.

Cole je napisao:

„Moja supruga Jordan radi u Le Bonheur dječjoj bolnici. Jedan mi je dan rekla da je tamo trenutno jedan presladak dječak. Rekla je da je tamo jer nema obitelj koja bi se brinula za njega. Dva tjedna kasnije sam dobio poruku dok sam bio na poslu: ‘Ljubavi, hoćeš li se ozbiljno moliti i razmisliti o nečemu?’. Srce mi je počelo ubrzano kucati jer sam znao da je riječ o nečem ozbiljnom.

Oboje smo razgovarali o tome kako bismo željeli posvojiti dijete jednog dana. Razgovarali smo, molili smo se te smo odlučili započeti tečaj za roditelje koji žele posvojiti dijete, a koji je bio obavezan u organizaciji za posvajanje kojoj smo se priključili. Razgovarali smo s organizacijom te se činilo gotovo nemogućim započeti proces posvajanja za određeno dijete koje nema nikakvih veza s nama. Trebalo bi čudo… ostatak naše priče je upravo to.

Tijekom tog procesa, u priču je ušao još jedan par koji ga je htio posvojiti te nas je to jako pogodilo jer smo se već povezali s njim. Bili smo razočarani, ali smo odlučili nastaviti s tečajem kako bismo jednoga dana mogli posvojiti dijete i biti pravi roditelji nekome.“

Foto: Facebook

„Dva tjedna kasnije, dok smo bili na putovanju povodnom naše prve godišnjice braka, netko je nazvao s Jordaninog posla te je rekao da je Jeremiah dovezen natrag u bolnicu zbog problema sa zdravljem, a par koji ga je namjeravao posvojiti ipak je odustao iz osobnih razloga. Počeli smo plakati od sreće jer smo znali da je to djelo Božje i da trebamo postati obitelj.

Kada smo se vratili s puta, njegov socijalni radnik se htio naći s Jordan u Le Bonheur kako bi bio siguran da smo ozbiljni oko posvajanja. Nakon što smo prošli pravne, liječničke i tečajeve za posvajanje, napokon smo doveli svog sina kući u srpnju 2017.

A 16. kolovoza 2018. smo i službeno postali obitelj.

Foto: Facebook

No, da se vratim na travanj 2018. Jeremiah se molio prije spavanja. Rekao je: ‘Hvala ti Bože za Boga, za Isusa, za mamu i tatu i za moju malenu sestricu za dva tjedna, Amen.’ Pogledali smo jednu u drugo i pomislili: ‘Što je on to sada rekao? To baš tako i ne ide, prijatelju.’

Samo dva tjedna kasnije smo saznali da će Jeremiah zaista dobiti brata ili sestru. Vratimo se u sadašnjost, BIO JE POTPUNO U PRAVU O MALENOJ SESTRICI! Danas smo saznali.

Čudotvorac nastavlja djelovati, a mi smo uistinu zahvali što smo postali obitelj.“

Isti dan kada je Jeremiah saznao da će biti posvojen, Jordan i Cole su otkrili da će postati veliki brat. Jeremiah je točno znao da će dobiti sestru, a sada njihova obitelj ima priliku još više narasti!

Ovaj članak je prvi put objavljen 24.10.2018.

NAJNOVIJE!