Ruski milijarder pronašao mrtvu kćerku: Predozirala se opasnom drogom

Ruski milijarder Igor Cukanov pronašao je u Londonu mrtvo tijelo svoje kćerke Katje Cukanove (17) za koju se sumnja da se predozirala drogom poznatom kao ”Calvin Klein”, mješavinom kokaina i ketamina.

Katja je bila jedna od najtalentiranijih mladih glazbenica u Velikoj Britaniji, svirala je violinu i imala koncert u Kraljevskoj operi (Royal Opera House) samo nekoliko dana prije nego što je umrla.

Neposredno prije smrti zabavljala se s prijateljima, a pozlilo joj je u svojoj vili u Kensingtonu, zapadnom dijelu Londona.

Cukanov se iz Rusije sa svojom suprugom Natašom preselio 90-tih godina u London, gdje se Katja rodila. Utučeni otac je za britanski Telegraph rekao da je njegova kćerka, koja je nastupala u Kraljevskoj operi, samo nekoliko dana prije smrti bila izuzetno sretna i imala je svjetlu budućnost.

PROČITAJTE: BOŽANSKO OSLOBOĐENJE: Besposličarenje, droga i alkohol bili su moja svakodnevica

“Bila je tako pametna djevojka, ali je napravila jedan pogrešan izbor. Što roditelj može učiniti? Djeca će ionako raditi ono što žele i nikada vam ne govore istinu” rekao je ruski bogataš.

Katja je odmah odvezena u bolnicu, ali liječnici nisu mogli ništa učiniti.

Prijatelji nesretno preminule djevojke rekli su novinarima da je droga “Calvin Klein” postala popularna i gotovo neizostavna među mladima, a da se noćni život u Londonu ne može zamisliti bez tog opijata.

Činjenica je da nas bogatstvo ovoga svijeta ne može usrećiti niti ispuniti. Zbog toga mnogi posežu za opijatima kako bi se zabavili i ”uživali u životu”. Jedini istinski život daruje samo Gospodin Isus Krist. Njemu ga trebamo predati dok ne bude prekasno. Ova djevojka je imala sve, no ne i Krista!