Naslovnica Video Samohrani otac koji je umro od raka posljednje dane života proveo je...

Samohrani otac koji je umro od raka posljednje dane života proveo je radeći nešto predivno za svog sina

Samohrani otac iz Velike Britanije. 40-godišnji Nick Rose, osvojio je svijet svojom teškom životnom pričom i ogromnom ljubavlju prema svom 4-godišnjem sinu.

Naime, Nick se borio s rakom kostiju, a posljednje mjesece svog života proveo je u traženju udomiteljske obitelji za svog sina. Dječaka je majka napustila nakon rođenja, a Nick je odlučio, unatoč silnim bolovima kroz koje je prolazio, neće dopustiti da maleni ostane potpuno sam.

Aaron Crompton, Nickov blizak prijatelj koji se privremeno brinuo za Logana, svjedok je ove tužne priče. “Ništa nije bilo važnije od Logana. Sve ostalo bilo je šala “, rekao je za Daily Mail. “Nick je pokušao ostati snažan zbog svog sina koliko god je to dugo bilo moguće”, dodala je Crompton sestra Amy.

Nick je uspio naći obitelj za sina, a obitelj i prijatelji pomogli su prikupiti sredstva za daljnje Loganov školovanje. Hrabri otac je preminuo prošli utorak, nakon što se rak s kostiju proširio i na njegova pluća, a Logan se sada nalazi kod udomiteljske obitelji.

https://www.youtube.com/watch?v=kS_-PXXPP0c

NAJNOVIJI ČLANCI