Sestre su u šetnji čule neobičan zvuk, a otkriće ih je šokiralo

Sestre Karen i Kayla Seals su šetale susjedstvom kada su čule neobičan zvuk. Činilo im se kao pas u susjedinom dvorištu. Sestre su odlučile pogledati o čemu je riječ. Ono što su otkrile ih je potpuno šokiralo.

Kada su se približile smeću iz kojeg je dolazio zvuk, nisu ugledale napuštenog psa, nego napuštenu 8-mjesečnu bebu. 

Beba je bila stavljena u vreću za smeće koja je potom zavezana oko njezinih nogu. 

„Noge su joj visjele u vreći. Glava joj je bila u potpunosti prekrivena“, rekla je Kayla. 

VIDI OVO: Ova beba je čudesno preživjela sudar netom nakon rođenja

Beba je preživjela 72 sata bez hrane i vode

Policija je uhitila bebinu majku, 17-godišnju Harriette Hoyt koja je optužena za zanemarivanje i pokušaj ubojstva. Beba je navodno preživjela 72 sata bez hrane i vode što je zaista čudesno. 

Nakon što su otkrile bebu, sestre su nazvale policiju i odvele dijete kući. Beba je bila jako prljava – nosila je prljavu odjeću, pelena joj je bila puna te je imala osip na dijelovima tijela. 

„Jedva je disala, oči joj nisu bile otvorene. Poderala sam vreću u kojoj je bila. Bila je to vreća za smeće, a njezina je glava bila na samom dnu vreće. Noge su joj visjele kroz otvor. Nije disala. Otvorila je usta, a ja sam stavila malo vode u njih, a ona je tada prodisala. Oči joj se nisu otvarale tako da sam joj ih oprala i pričala s njom, a tada je otvorila oči“, rekla je Kayla. 

VIDI OVO: Bog vodio ženu do kontejnera u kojem je pronašla novorođenče

Vjeruju da ih je Bog doveo do bebe

Kayla vjeruje da ju je Bog doveo do bebe taj dan. On ju je naveo da pogleda odakle je dolazio zvuk sličan zvuku zlostavljane životinje. 

„Bog mi je rekao da to učinim, da odemo vidjeti što se događa. I zahvaljujem Mu na tome“, rekla je Kayla. 

Beba će se, na sreću, potpuno oporaviti. 

Jedno je sigurno, priča ne bi sretno završila da Kayla i Karen nisu poslušale vodstvo Duha Svetoga koji im je rekao da pogledaju odakle dolazi zvuk. Bogu hvala što su Ga poslušale. 

NAJNOVIJE!