Simona doživjela čudo Božjeg iscjeljenja: Liječnici su ostali u čudu

Tijekom Simonine trudnoće liječnici su strahovali za život bebe i majke, ali ona nije.

Simona koja je danas majka troje djece i supruga, za Laudato Tv je progovorila o ljubavi, o križu i putu obraćenja, o predbračnoj čistoći, braku, obitelji, trudnoćama. Trudnoći s posljednjom kćerkicom posebno, jer je tu Isus čudesno intervenirao.

Naime, nakon trudnoće s Jošuom, Simoni su savjetovali sterilizaciju jer bi svaka trudnoća bila opasna po njezin život.

Naravno, to je odbila i ne samo to, nego je i vapila Bogu za milost života. Nakon samo četiri mjeseca od prethodne trudnoće na carski rez, ponovno je bila trudna, što izazvalo šok i nevjericu liječničke struke.

Već liječnica koja ju je prva pregledala sa zgražanjem ju je upitala: Simona, što ste to učinili, doveli ste svoj život u opasnost. Na početku trudnoće Simoni je puknuo rez od carskog reza s Jošuom, te je hitno hospitalizirana. Svaki dan je vjerovala da će Isus trudnoću koju je započeo i dovršiti, unatoč sumnjama svih liječnika. To je i učinio.

Dok je ležala u bolnici s napuknutom maternicom, liječnici su strahovali za život bebe i majke, ali ona nije. U 22. tjednu trudnoće Isus se proslavio.

Probudila ju je bol, a ona je hitno prevezena na ultrazvuk. Osam liječnika specijalista pregledavalo je Simonu i nitko nije znao što se događa.

Naime, njena maternica je bila posve iscijeljena, sastavljena kao nova, kao da reza nikada nije ni bilo. Simona je doživjela još jedno čudesno ozdravljenje, piše Dnevno.hr.