Mama šalje upozorenje nakon što je sin izgubio oko zbog božićnog ukrasa

Dječak je izgubio oko zbog božićnog ukrasa koji je pao na njega. Mama sada šalje upozorenje roditeljima na što trebaju pripaziti.

Moderni je okoliš pun predmeta koji mogu naštetiti maloj djeci. Iako ne treba previše razbijati glavu s ovim, dobro je biti svjestan na čega obratiti posebnu pozornost, poput malih baterija.

Jedna je majka na teži način naučila o još jednoj opasnosti zbog koje je njezin 14-godišnji sin izgubio oko.

„Ova objava nije vesela ali je važna ako ste počeli ukrašavati za blagdane“, rekla je mama Nicole.

„Prije tri godine, moj sin (tada je imao 14 mjeseci) bio je kod kuće s dadiljom kada je povukao božićnu čarapu“, koja je visjela, a koju je na mjestu svojom težinom držala ukrasna figurica. Figurica je pala i pogodila ga je u lijevo oko.

VIDI OVO: Udovac sa sedmero djece se rasplakao kada mu je stranac uručio božićni poklon

Nicole je prepričala kako je sina hitno odvela u bolnicu gdje ga je pregledalo nekoliko liječnika. Nažalost, ozljede su bile nepopravljive i mali je dječak ostao bez oka.

„Liječnici su utvrdili da je šteta prevelika i da će mu morati ukloniti oko“, napisala je Nicole.

Nakon tjedan dana, to se i dogodilo.

Unatoč tragediji, Nicole kaže kako ovaj događaj ima „sretan kraj“. Dječak je dobio umjetno oko i ostao je veseo. Igra nekoliko sportova i voli plivati.

Majka se nada da će njezin slučaj pomoći drugim roditeljima da opaze potencijalno opasne predmete: „Nadam se da će ova objava podići razinu svijesti“, napisala je.

NAJNOVIJE!