Skočila je sa sinovima u rijeku, a prije toga je ostavila jezivu oproštajnu poruku
Foto: Daily Mail

Jedna Kineskinja skočila je s svoja dva sina u rijeku, a prije toga ostavila jezivu oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

Shi Chunmei (28) ostavila je u nedjelju navečer oproštajnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je napisala da se više ne može nositi sa svojim “lažnim” roditeljima, odnosno svekrvom i svekrom.

Nakon ubojstva i samoubojstva pojavila se i jeziva snimka na kojoj se vidi kako Shi u rukama nosi mlađeg sina (3), dok starijeg (6) vodi za ruku pored rijeke u gradu Zhangzhou.

PROČITAJTE: Je li samoubojstvo grijeh koji Bog ne može oprostiti?

Stariji sin veselo skakuće i ne sluteći što ga čeka.Tri dana kasnije njihova tijela pronađena su u rijeci, oko 15 kilometara daleko od kuće u kojoj su živjeli, prenosi Daily Mail.

Njezin suprug Huang Tianfa prijavio je njihov nestanak kada je video njenu poruku na društvenoj mreži. U njoj je, između ostalog, optužila roditelje svog supruga da su se loše ponašali prema njoj i djeci te da su je stalno vrijeđali iza leđa u posljednjih sedam godina.

“Žao mi je, vodim tvoje voljene sinove sa sobom”, dodala je, ispričavajući se suprugu.

Huang je rekao policiji da su imali dobar brak, ali da je njegovi roditelji nisu baš voljeli. Uvijek su se svađali, ali oko nebitnih stvari. Nikada se ništa ozbiljno nije dogodilo, rekao je uplakani Huanga.

Mnogi, nažalost, odlaze u smrt zbog bizarnih razloga jer se nisu predali Bogu, darovatelju istinskog ŽIVOTA.

IZVORKurir.rs/Daily Mail