Smrt dolazi iz crijeva Ruska liječnica otkriva tajnu dugovječnosti
Snimka zaslona: YouTube

Ruska biokemičarka i liječnica prirodne medicine Marva Vagarschakovna Oganyan iza sebe ima 45 godina iskustva u medicini i laboratoriju.

Nikada se nije ustručavala svoje znanje podijeliti sa svijetom kako bi ljudi kroz njene savjete mogli popraviti zdravlje i kvalitetu života.

Osnova njenih teorija počiva na istraživanju uzroka modernih bolesti, uključujući alergije, hipertenziju, rak, dijabetes i ostale bolesti koje službena medicina naziva ‘bolestima načina života’. Marva daje jednostavna pravila koja trebate slijediti kako biste imali zdravo tijelo i bistar um.

1. Izbor hrane

Nitko se ne želi razboljeti. Želja da vas ništa ne boli je sasvim normalna želja, a bolest je pravi zločin prema organizmu.

– Prilagođavanjem prehrane ćete prilagoditi cijeli život – kaže Marva i objašnjava da se uz adekvatnu hranu ne mijenja samo tijelo, već i psiha.

2. Moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome

Simptomi se ne mogu izliječiti, nego se mogu samo privremeno umiriti. Ali, onda se ponovno javljaju, u istom ili sasvim novom obliku. Najgore od svega je to što tada bolest ima tendenciju postati kronična evoluirati u neku drugu, još goru.

– Na primjer, ako ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35. stvori rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne – kaže Marva i dodaje da su te stvari mnogim liječnicima i dalje neshvatljive.

– Zapamtite, sve što vas je mučilo u djetinjstvu, pojavit će se u odraslom dobu kad tad, u nekom obliku – upozorava doktorica.

3. Smrt dolazi iz crijeva

Da se opet vratimo na djetinjstvo. Od čega djeca još boluju, osim prehlada i upala grla? Tu su boginje, zaušnjaci, rubeole i tako dalje, koje se klasificiraju kao dječje bolesti, jer se od njih većinom oboli u djetinjstvu.

Zašto? Za početak, ne obole sva djeca od ovih bolesti.

One pogađaju djecu koja u sebi imaju više ‘materijala’ podložnom razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti. Zbog čega onda djeca češće boluju od njih nego odrasli? Odgovor je jednostavan – dječje tijelo je izloženo najrazličitijim vrstama prljavštine, koja se prije svega akumulira u crijevima.

U prirodnoj medicini čak postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je bukvalno tako. Kada bismo znali i poštovali pravila redovnog čišćenja crijeva, živjeli bismo veoma dugo i zdravo. Zbog toga je od ključnog značenja i što jedemo.

4. Pravilna i nepravilna prehrana

Hrana je pravi blagoslov, ali može postati i pravo zlo.

– Zla hrana je ona koja se prodaje u kantinama, jede u vrtićima, školama, bolnicama, vojsci. To je pravi kriminal za zdravlje. Zbog nje se djeca u vrtićima razboljevaju. U Švicarskoj, na primjer, djeca u vrtićima jedu voće, salate i čaj s medom. To je djeci dovoljno da budu sita i zdrava, fizički i mentalno.

Crijeva su prepuna ostataka fekalnih materija, trule i polutrule sluzi, živih, poluživih i mrtvih parazita. Dio hranljivih materija trebao bi prolaziti kroz zidove crijeva, ali ne može zbog naslaga ovog otpada. Zato je važno da se pravilno hranite, jer ako se biokemija tijela i biokemija namirnica slažu, jer se tada tijelo čisti i sprječava se rizik za nastanak bolesti.

Najvažniji savjet Marve Vagaršakovne Oganjan

– Da se ne biste razboljeli, morate imati društvenu svijest. Društvo kreira alkohol i alkoholizam, a onda se bori s njim. To je paradoks današnjeg vremena.

Marvin recept za čišćenje tijela od parazita

– Alkalna sredina ubija parazite. Kako biste povećali razinu PH vrijednosti, jedite sirovo povrće i voće. Izbacite iz prehrane brašno, tjesteninu i slatkiše. Jedna od najdjelotvornijih metoda otklanjanja parazita je gladovanje. Postite i sve će biti u redu s vašim tijelom. Ne zaboravite i na upotrebu lijekovitog bilja s medom i sokom od limuna – savjetuje Marva.

IZVORStil.kurir.rs