Snimila je čovjeka koji je pratio kćerku u trgovini
Foto: TikTok/Unsplash

Majka je snimila čovjeka koji je pratio njenu malu kćerku dok je bila u kupovini, a zatim je otkrila zastrašujuću istinu o njemu.

Majka nije imala pojma da će običan odlazak u trgovački centar postati zastrašujuće viralno iskustvo, ali nakon što je objavila svoju snimku, brzo je prikupila preko 8,9 milijuna pregleda i 17.000 komentara na TikToku.

Ona sada ohrabruje roditelje da uvijek obrate pozornost na svoju okolinu.

– Ne poznajem ga, a on me prati i snima – kaže ona, zumirajući čovjeka. Nekoliko trenutaka kasnije, prostor koji je čovjek upravo zauzimao odjednom je prazan.

@dd_escapades

#traffickingawarenes #walmart #staysafe #humantraffickingawareness

♬ original sound – Diving_Escapades

– Sada ga nema, nakon što je shvatio da sam ga počela snimati – dodaje ona.

U pratnji samo svoje male kćerke, majka je brzo pronašla zaposlenu u Wallmartu i pokazala snimke. Jedan zaposlenik je obavijestio menadžera prodavaonice, koji je poslao osoblje da pronađu i maknu čovjeka.

U sljedećem videu, majka je obavijestila pratitelje o zastrašujućem otkriću koje je napravila nakon što je potražila svog navodnog progonitelja.

– Identificiran je. On je registrirani seksualni prijestupnik, prve klase… Uhićen je zbog zlostavljanja i silovanja – jasno kaže ona na snimci.

Ona je, kako kaže, predala svoj video policiji i podnijela službeni izvještaj. Dodala je kako će i podnijeti tužbu protiv tog čovjeka.

TikTokeri su brzo podijelili svoja zastrašujuća iskustva kupovine u komentarima.