Sotonist upoznao Isusa
Snimka zaslona: YouTube

Sotonist je upoznao Isusa u ćeliji zatvora dok je bio na najnižoj točki u životu. Njegova mama se 33 godine molila za sinovo obraćenje.

Brian je pastor, dobar otac i muž, no bio je sotonist. Bol koju je 33 godine osjećao bila je teška, sve dok nije upoznao Isusa.

Brian je bio žrtva fizičkog i emocionalnog zlostavljanja. Najdužnije je to što ga je zlostavljao njegov otac, što je dovelo do toga da je odrastao s velikom mržnjom u srcu. Ova ga je mržnja naposljetku pretvorila u ono što je najviše mrzio. Već kao mladića na njega su gledali kao na problematičnu osobu, a na kraju je postao i ovisnik o drogi.

I dok je njegov život padao u ponor, majka Dorothy nije odustajala od svog sina.

„Davala sam sve od sebe, ali uvijek bi se nešto novo dogodilo. Bilo je jako teško“, rekla je.

Međutim, Brian nije prestajao sa svojim ovisničkim životom. Nakon što su se roditelji rastali, s 18 je godina završio u zatvoru. Osuđen je na 10 godina zbog provale u više od 200 domova. Tijekom tog boravka u zatvoru upoznao je sotonizam i postao je sotonist.

Sotonist upoznao Isusa 1
Snimka zaslona: YouTube

„Prizivao sam sve snage demonskog svijeta. Tada sam već uvelike bio na speedu, na LSD-u. Vidio sam strah u očima onih oko mene zbog toga što sam radio, čak i kod čuvara – uf što je to hranilo ego“, prisjetio se.

Pored svega, Brian je upucao i gotovo ubio muža svoje djevojke nakon što ih je uhvatio u prevari. Prijavila ga je njegova majka, što je dovelo i do uhićenja.

VIDI OVO: Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti? Otkrivamo istinu o njima!

„Tada sam odlučila da ništa više ne mogu učiniti za njega. Morala sam se moliti za njega. To je jedini način da doprem do njega“, rekla je mama Dorothy kroz suze.

Brian je godinama boravio po zatvorima najvišeg stupnja, ali mama nije prestajala moliti. Kada je došao u svoje četrdesete, izgubio je nadu i više nije htio živjeti. Odlučio je pridružiti se programu za pomoć ovisnicima koji se bazirao na vjeri.

Upravo se tamo promijenio njegov život kroz zadaću čitanja Svetog Pisma koju su redovito imali. Tamo je pročitao biblijski citat koji mu je promijenio život.

„On me već počeo mijenjati zato što sam čitao istinu. Sveto je pismo ispunjavalo moje praznine“, prisjetio se s velikim emocijama.

Ubrzo nakon što je napustio sotonizam, Brian je upoznao Isusa u ćeliji zatvora. Upoznali su se dok je Brian bio na najnižoj točki u svom životu, ali on je osjetio Isusovu ljubav. Njihov je susret bio divan.

Bog je vjeran svojoj riječi da nas ništa ne može razdvojiti od Njegove ljubavi. Božja ljubav uvijek pobjeđuje. Bez obzira koliko bježimo, on će nas slijediti i čekati da mu se ponovno okrenemo.