Spasila je deformiranog psa
Foto: Instagram

Angela Adan je ljubiteljica i samoprozvana iscjeliteljica pasa iz Kalifornije.

Ona jako često spašava neželjene životinje iz skloništa tako da joj je to postalo dio rutine. No nakon što je vozila 4 sata kako bi pokupila štene imenom „Freddie Mercury”, u prosincu prošle godine, nije mogla ne zaplakati kada ga je ugledala.

Freddie nije bila samo malena i mršava nego joj je šapa izrasla po strani tijela zbog čega nije mogla normalno hodati. Ujedno joj je uklonjeno 17 zubi.

Kada ju je dovela kući Angela se jako ožalostila kada je shvatila da su prednji udovi tog malenog psa bili tako deformirani da je mogla samo ležati na podu – njezina ju je patnja skrhala.

No, odlučila je spasiti Freddie srcem punim ljubavi i strpljenja.

Nakon što ju je pokupila s poda i zamotala u dekicu, Freedie je Angelu obasula poljupcima pokazujući joj zahvalnost što ju je spasila.

„Postoje trenutci kada znam da mi psi zaista zahvaljuju, a ovo je jedan od tih trenutaka. Ona je znala da će sada biti na sigurnom”, rekla je Angela.

Iako će njezino liječenje jako puno koštati, Angela i Freddie su nerazdvojne.

„Ona je zaista vrlo posebna. Gleda me sa neopisivom zahvalnošću”, rekla je Angela dok se prisjećala lekcije koju ju je Freddie naučila: „Živi u trenutku i ne brini ni za što drugo”.

Iako Freddie nikada neće izgledati kao normalan pas, jasno je da se kvaliteta njezinog života poboljšala proteklih godinu dana, a ujedno je postala i jako popularna na društvenim mrežama.

Sklonište je objavilo priču o njezinoj tužnoj prošlosti:

„Freddie je pronađena kao lutalica ispod jednog automobila. Nije jasno kako je preživjela hladno vrijeme. Tada joj je uklonjeno 17 zubi jer je imala cijeli red mliječnih zubi ispred trajnih. Također, otkriveno je da u grlu nije imala onaj dio koji sprječava ulazak tekućine u pluća tako da je prije dolaska u sklonište dobila upalu pluća. Bila je u jako lošem stanju prva tri dana kada smo ju dobili”.

No sada je njezin put potpuno drugačiji te je sklonište zahvalilo Angeli što ju je spasila:

„Freedie sada ima potpuno drugačiju budućnost. Ona donosi radost i inspirira sve na koje naiđe”.