Ovaj srednjoškolac učinio je nešto posebno za prabaku

Ovaj srednjoškolac završavao je školu i odlučio učiniti nešto posebno za svoju prabaku.

Maturalna večer je važan događaj u životu svake mlade osobe. Posebno je zanimljiv ples na koji se poziva simpatija ili osoba u pratnji, a sve kako bi se stvorila najromantičnija atmosfera te večeri. Dok su se tinejdžeri iz škole Watford City natjecali u pozivanju najljepših prijatelja, jedan od mladića pozvao je svoju prabaku.

Sve su oči bile uprte u njih

Nekoliko se tjedana Dakota Wollan pitao koga bi mogao pozvati na ovu posebnu večer. Nitko mu nije pao na pamet. Gimnazijalac je roditeljima ispričao svoje nedoumice, a oni su mu predložili da pozove svoju prabaku.

“Nisam mogla vjerovati da sam tamo”, rekla je prabaka Madeline.

Madeline Miller zbog poodmakle dobi većinu vremena provodi sama kod kuće. Njezin praunuk znao je da bi jako voljela ići s njim na maturalnu, jer na svoju nije mogla. Napustila je školu nakon godinu i pol. Pomagala je obitelji i brinula se za teško bolesnog oca. Madeline je bila najstarija od četrnaestero braće i sestara i bila je odgovorna za većinu kućanskih poslova.

Dakota je shvatio da bi dolazak prabake za njega bila čast.

“Ne idem bez nje”

Tako je tinejdžer pozvao svoju prabaku na maturalnu večer, a ona je rado pristala.

“Samo sam se pitala zašto je htio da 92-godišnjakinja ide plesati s njim kad ima toliko mladih djevojaka u školi”, rekla je prabaka.

U nastavku pogledajte kako je izgledao ples mladića i prabake.

Dakota je jasno dao do znanja da bez nje neće ići na maturalnu. Dakle, starica nije imala drugog izbora. Par je bio vrhunac večeri. Izašli smo na plesni podij i svi su poludjeli, rekao je praunuk. Mladi ljudi u prostoriji bili su duboko dirnuti dok su gledali Dakotu i Madeline kako izvode svoj prvi ples. Madeline nije plesala 40 godina.

Sjajna lekcija ljubavi, empatije i poštovanja

Također, ni korisnici interneta nisu krili emocije zbog odluke mladića. “Imao je najbolji spoj ikad”; “Bog neka blagoslovi ovog mladića. Izgledala je tako lijepo i bio je tako ponosan na nju. Sve dok mi suze nisu krenule na oči. Ovaj će događaj još godinama biti upisan u obiteljsku knjigu sjećanja”; “On i njegova prabaka pamtit će ovaj dan do kraja života”.

Sjajna lekcija o ljubavi, empatiji i poštovanju. Neka ovaj čin inspirira i druge mlade.