Stariju ženu je na radnom mjestu posjetio stranac, ostala je u šoku kada je vidjela što je donio

Stariju ženu je na njenom radnom mjestu u McDonlad’su posjetio stranac, no ostala je u šoku kada je vidjela što joj je donio. 

Unatoč tome što ima 65 godina, Diana Boldman iz Idaha još uvijek naporno radi kako bi spojila kraj s krajem.

Cameron je imala nekoliko zdravstvenih problema i invalid je. Diana se također suočila sa svojim zdravstvenim problemima. Dakle, s nedostatkom novca, Diana i dalje marljivo radi svaki dan i sanja o mirovini za nekoliko godina.

Za sada se, međutim, Cameron i Diana bude rano svako jutro kako bi dostavile 150 novina. Zatim, Diana provodi sate radeći u McDonald’su, a za prijevoz koristi stari kombi.

Dianina užurbanost privukla je pozornost lokalnog dobrog Samaritanca. A strančev nevjerojatan čin dobrote čini upravo onu vrstu pozitivne vijesti koju volimo čuti!

Tajno iznenađenje Djeda Božićnjaka za baku koja radi u McDonald’su

Čovjek, koji želi ostati anoniman, udružio se s voditeljem lokalnih vijesti Nateom Eastonom kako bi glumio Tajnog Djeda Mraza. A Diana Boldman bila je jedna od posebnih osoba na njegovom popisu.

Dakle, Nate se pojavio dok je Diana radila u McDonald’su kako bi je iznenadio darovima Tajnog Djeda Božićnjaka.

Kao stanovnica Idaho Fallsa, Diana je bila upoznata s Nateom Eastonom i njegovim radom. Međutim, baka nije ni slutila da će jednog dana biti na njihovom udaru!

Možete samo reći da je slatka dama u potpunom šoku jer je dobila ključeve novog vozila, zajedno s karticama za gorivo u vrijednosti od 5.000 dolara i čekom od 1.000 dolara za pokriće registracije automobila. Ona je samo ponavljala: “O moj Bože”, dok joj je Nate pokazivao potpuno novi auto.

Kakva lijepa stvar učiniti za ovu divnu baku koja radi u McDonald’su. I kakav divan podsjetnik da je uistinu blaženije davati nego primati (Dj 20,35)!