Stranac prišao ženi u parku i dao joj papirić: Briznula je u plač kada je pročitala poruku

Jedan stranac uručio je papirić ženi u parku. Taj čin ljubaznosti je promijenio njezinu perspektivu.

Prekidi su jedna od stvari koje je najteže podnijeti. Oni nas dovode do tuge i žalosti. Ali ponekad nam čin ljubaznosti može pomoći da se oslobodimo boli.

Nakon telefonskog razgovora sa svojim terapeutom, ženi u parku, koja je nedavno prekinula s dečkom, prišao je stranac i dao joj poruku. Bilo je izvanredno.

“Činiš se kao divna osoba i on te ne zaslužuje”, glasila je strančeva poruka.

Ženu su preplavile emocije zbog ljubaznosti stranca. Otišla je na Reddit kako bi podijelila svoju zahvalnost, a iz komentara je prštao izljev ljubavi.

Poruku možete vidjeti na slici ispod.

“Stara sam i mogu te uvjeriti da ćeš ga preboljeti. Samo treba vremena. Jako mi je žao zbog tvog slomljenog srca. Molim te, budi dobra prema sebi”, jedan je od komentara  ispod fotografije na Redditu.

Tako je lako povjerovati da smo potpuno sami kada smo u teškoj situaciji. Bilo da se radi o ljubaznosti stranca ili ohrabrujućim riječima prijatelja, povezanost s drugim ljudima ključna je za izlazak iz teških vremena. Danas se odlučite za malo više ljubavi  prema bližnjima – proširite svoje svjetlo na druge. Nikad se ne zna tko treba čuti lijepu riječ.

NAJNOVIJE!