8 stvari koje će se dogoditi kada se Krist vrati na zemlju

Koji je rezultat Kristova dolaska?

Čovječanstvo će podnijeti račun: Budući da imamo odgovornost za svoje živote, tada ćemo podnijeti račun. Odgovarat ćemo za svoje misli, svoje namjere, svrhe, djela. Podnijet ćemo račun, ali mnogi od nas neće proci ovaj ispit. Jesi li spreman? Jesi li siguran da Krist živi u tvom srcu? Toliko mnogo ljudi ne zna da li Krist živi u njihovim srcima. Možda ni ti nisi siguran u to. Ideš u crkvu primio si krštenje, živiš relativno dobrim životom. Ali, duboko unutra, ti ne poznaješ Krista. Nisi siguran u to, a želio bi biti. Možeš biti siguran.

Uništit će svako zlo: Sotoni će doći kraj. To će biti divan dan. Svakoga se dana nadam Kristovu dolasku i kažem: “Gospodine, možda je danas taj dan”. Sotona je jako zaposlen i dobar je u onome što radi. Uspio je vec zavesti tisuće i tisuće ljudi.

Pravda po cijelom svijetu: Bit ćemo slobodni od onih stvari koje nas vežu i drže, od nevolja i strahova kroz koje prolazimo. u Kristu je oslobođenje. Možeš doći Kristu sada, ovoga trenutka možeš mu se predati.

VIDI OVO: Sviđalo se to nama ili ne, Isus Krist će doći – i to uskoro!

Tvoja se priroda može promjeniti: “Neće biti više ništa prokleto” (Otkrivenje 22,3) “Nek se uzraduje pustinja, zemlja sasušena, neka kliče stepa, nek ljiljan procvjeta” (Izajija 35,1)

Bit će to predivan dan – (Mihej 4,4): Nećemo se više brinuti za ekonomske uvjete u kojima živimo. Nećemo više brinuti hoćemo li ostati bez posla. Nećemo se više brinuti za dohodak ili porez. Sve će naše brige prestati. Krist se vraća. Trebamo samo vjerovati u Njega.

Neće više biti ratova – (Mihej 4,3): To će se stvarno i dogoditi. ova zemlja postat će planetom mira, ali samo po vladavinom Isusa Krista koji je sam Princ mira. Zašto već sada ne uzvjeruješ u Njega? Zašto čekati da bude prekasno? Ako nisi u Kristu, izgubljen si. Trebaš Isusa krista.

I onda će svijet uzvjerovati u Krista (Filemonu 2,10-11): Bit će to predivan dan.

Doći će do sveopće radosti (Izajija 53,11): Vjeruješ li da je isus Krist tvoj spasitelj i gospodin, živjet ćeš s Njim u vječnosti. U svom ćeš srcu zauvijek imati sveopću radost.