6 stvari koje ne smijete činiti svom muškarcu

Većina sreće i zadovoljstva koju će jedna žena postići u svom životu biti će u direktnom omjeru s time koliko dobro ona poznaje i koliko je uključena u život svog muškarca.

„Studiranje“ ili upoznavanje suprotnog spola traje cijeli život (to moraju činiti i muškarci i žene).

Namjerno povezivanje s čovjekom vašeg života težak je posao. Ukoliko uvijek izbjegavate sljedećih 6 stvari, možda ćete pridobiti njegovo srce i učvrstiti vaš odnos:

1. Ne zanovijetajte

Postoje bolji načini ukazivanja na problem u odnosu, a to je direktnim razgovorom, lice u lice o tome što vas muči. Ako to ne uspije, potražite pomoć izvana. Ali nemojte zanovijetati. Zanovijetanje iritira, ne razveseljava, nikada ne poboljšava ništa. Samo ga povređuje.

VIDI OVO: 4 stvari koje muž treba svakodnevno čuti od svoje žene

2. Nemojte nikada osramotiti svog supruga u javnosti!

Nema toga što može više naljutiti muškarca od toga da ga supruga ili djevojka kritizira u društvu njegovih kolega. Čak nešto jednostavno kao okretanje očiju ili ismijavanje njegovih riječi, može ga razoriti. Razlog? Ne iskazuje mu poštovanje, koje je jedna od najvećih potreba muškaraca.

6 stvari koje ne smijete činiti svom muškarcu
Foto: Pixabay

3. Ne prestajte hvaliti svog muškarca, čak i kada mu baš i ne ide.

Ne postoji savršen muškarac, niti savršen brak. Nemojte pasti u zamku idealiziranja drugih parova i njihovih, naizgled, savršenih brakova. No, neke žene još uvijek u svojoj glavi imaju sliku o savršenstvu braka. Na žalost, ta iluzija uzrok je rasplamsavanju nezadovoljstva u njihovom braku.

VIDI OVO: Iskrena ispovijest jednog muža: Borim se za moju ženu!

4. Nikada ne tretirajte seks u braku kao nešto nevažno.

To je vrlo važno vašem suprugu (to je jedna od njegovih najvažnijih potreba i povezana uz poštovanje. Vrlo važno! Zapamtite, dobar seks za muškarca nije samo ono što to znači za njega, već i što to znači za vas. Budite kreativni. Iznenadite ga s vremena na vrijeme.

5. Nikada nemojte pretpostaviti da njegov posao nije vaša stvar.

Muškarac želi oženiti osobu koja će podržavati njegovu životnu viziju. Trebate biti dobro upućeni u ono što vaš suprug radi i svjesni pritisaka s kojima se nosi. Razgovarajte s njim kada ima potrebu razgovarati o svom poslu. Rješavate probleme s njim kada god imate priliku.

VIDI OVO: Dragi muževi, sljedeći put kada vidite lijepu ženu i uzbudite se, sjetite se ovoga

6. Nikada se nemojte zaljubiti u svoju djecu više nego u supruga.

To je nešto što se lako može dogoditi kako godine prolaze. Često ste zauzeti time što djeca rade, i vidite njih više nego svog supruga (naravno, oni više plaču i zahtijevaju više vaše pažnje – barem djeca tako misle da im je to potrebno).

Ono što se može dogoditi je da ne primijetite rastuću distanciranost između vas i čovjeka kojemu ste se zavjetovali da ćete mu dati život (on može pomisliti da je to bilo tako dok djeca nisu došla a sada ga trebate samo zato da ih okolo razvozite i da idete u trgovinu).

Istraživanja pokazuju da se najviše prevara događa u braku nakon rođenja pa sve do njegove ili njezine 2 godine, upravo zato jer se muškarci osjećaju izolirano i usamljeno.

NAJNOVIJE!