tvari koje oženjeni muškarac treba napraviti u društvu neudane žene
Foto: Pexels

Što svaki oženjeni muškarac treba napraviti u društvu neudane žene?

Koja su uobičajena mjesta gdje možete stupati u kontakt s neudanim ženama? Za mnoge, to mjesto je najčešće posao. Možda ste na poslu okruženi s mnoštvom lijepih, mladih djevojaka. Što zauzeti muškarac treba imati na umu?

Autor Bryan Van Sylke poučen iskustvom navodi nekoliko stvari koje bi svaki oženjeni muškarac trebao napraviti u društvu neudane žene:

1. Uvijek držite prsten na ruci. Naravno da postoje iznimke kada ga morate skinuti, dok obavljate neke fizičke poslove, plivate itd. Ako se uhvatite u situaciji kako razmišljate da u društvu drugih žena skinete prsten s ruke, vrijeme je da BJEŽITE!

2. Na radni stol stavite fotografiju svoje supruge. Ona će vas podsjećati zašto je toliko volite i moći ćete razgovarati o njoj kada drugi, osobito žene, nešto upitaju.

VIDI OVO: 10 poruka koje oženjeni muškarac nikada ne treba poslati

3. Neka vaš kontakt očima bude jednostavan i kratak. Budite oprezni po pitanju pogleda kada ste u društvu atraktivne žene.

4. Neka vaš razgovor bude općenit i na profesionalnoj bazi. Kada ste u društvu atraktivne žene, na vama je odluka kako ćete razgovarati s njom. Budite ljubazni, ali i rezervirani.

5. Često u razgovoru spominjite svoju suprugu i obitelj. Single žena s kojom svakodnevno kontaktirate, nikada ne bi trebala biti zamjena za suprugu. Vaša obitelj bi vam trebala biti na prvom mjestu gdje god da jeste i s kim god razgovarali.