djevojčica You Raise Me Up
Snimka zaslona: YouTube

Pitate li se ikada što se događa s „gubitnicima“ talent natjecanja? Možda se sjećate Celine Tam, malene djevojčice iz Hong Konga koja je ime dobila po slavnoj pjevačici velika glasa. Celine Tam je izbačena iz natjecanja America’s Got Talent prije nego je uspjela doći do finala.

Njemačka pjevačica i zabavljačica Helene Fischer očito voli takve ljude jer je odlučila pozvati Celine Tam da s njom otpjeva duet na pjesmu „You Raise Me Up“. No, kada je izvedba započela, Helene nije trebalo dugo da shvati da malena pjevačica nikada nije ni pripadala talent natjecanju.

Snimka zaslona: YouTube

> BOG IM JE DAO TALENT: Nastup dviju sestra pogledali su milijuni ljudi, a ubrzo ćete shvatiti i zašto!

Helene je odlična pjevačica, a kada je stala na pozornicu s malenom Celine, stvari su mogle postati neugodne. Mel B, sutkinja na talent natjecanju je pogrdila Celine jer je pjevala pjesmu koja je bila „prevelika“ za nju, ali sada ta djevojčica stoji uz odraslu osobu koja je profesionalac u pjevanju.

Kada je Helene počela pjevati prve stihove, Celine ju je zadivljeno pogledala. Bila je neopisivo zadivljena. Kako će se ona moći mjeriti sa predivnim glasom odrasle pjevačice?

Snimka zaslona: YouTube

Celine se nije trebala brinuti o tome da zadivi bilo koga jer je bilo zagarantirano da će se to dogoditi. Ona je rođena da pjeva te je ukrala pozornost kada čim je otvorila usta. Publika je počela pljeskati dok je djevojčica izlijevala svoje srce na pozornicu.

Ispada da Celine nije bila jedna od „gubitnika“, nego je bila predobra za to natjecanje. Malena pjevačica ima glas koji može parirati odrasloj pjevačici te može pogoditi tako visoke note na čemu joj mogu zavidjeti mnogi pjevači.

Snimka zaslona: YouTube

> Nakon samo 3 sekunde, svi članovi žirija su joj dali zeleno svjetlo: Njezin glas je dar Božji!

Na svu sreću, Helene nije tip koji zavidi. Ona je znala da je djevojčica pravo malo blago te su se predivni osjećaji širili pozornicom dok su zajedno pjevale.

Kada je Celine zapjevala „I am strong when I am on your shoulders, you raise me up to more than I can be“ (hrv. Snažna sam kada me ti nosiš, pomažeš mi da postanem više nego sam mislila da mogu postati“, nije bilo teško zamisliti da se ti stihovi odnose na Helene koja joj je dala priliku da ponovno zablista na pozornici.

IZVORSharetap.it