Suprug odao počast preminuloj supruzi- evo što je učinio njezinom ubojici

Suprug je odao počast svojoj preminuloj supruzi jer je znao da bi ona oprostila osobi koja čini zlo. Točno je to i učinio. 

Tog 6. svibnja 2020. Melissa je poljubila Curtisa kada je otišla u svoju jutarnju šetnju. Niti jedno nije znalo da će im to biti zadnji poljubac. Curtis je očekivao da će se njegova supruga vratiti i nastaviti sa zajedničkim danom. Umjesto nje, došle su užasne vijesti. 

Curtis je primio poziv od Melissine prijateljice. Rekla je da je pronašla Melissino tijelo pokraj ceste. 

Curtis je otišao do mjesta zločina kada je shvatio da je izgubio ljubav svog života. Tamo je bio i njihov susjed, Lincoln Lear, koji se tresao od straha. 

„Slomio sam se“, prisjetio se Curtis. Njihovo četvero djece, Trinity, Ivan, Daphne i Victor su još spavali kod kuće. 

„Počeo sam se moliti. Znao sam da nakon ovoga neće više biti s nama“, dodao je. 

Lincoln je tada nazvao hitnu, moleći za pomoć. Priznao je da se vozio na posao te da je posegnuo dolje kako bi stavio mobitel na punjenje. Zbog toga mu je auto skrenuo te je udario Melissu. 

Oprostio je ubojici

VIDI OVO: Supruga preminula samo par mjeseci nakon vjenčanja. 2 godine kasnije policajac je pogledao kameru i vidio OVO

Curtis je za to vrijeme klečao pokraj svoje supruge. Odluka da oprosti čovjeku koji ju je ubio došla mu je nakon što se prisjetio uspomena koje je dijelio sa svojom suprugom preko 19 godina. Znao je da bi Melissa htjela da mu oprosti i da bude u miru. Točno je to i učinio. 

Lincoln je već imao mnogo poteškoća kod kuće. Žena mu je bolovala od ozbiljne bolesti dišnog sustava. Izgubio je najmlađeg sina zbog degenerativnog poremećaja te je saznao da njegovo dvoje druge djece pati od istog tog poremećaja. 

Curtis je rekao: „Već ga je dovoljno mučilo to što se dogodilo. Nisam htio ugroziti njegovo vrijeme s njegovom obitelji“. 

Lincoln je kasnije optužen za ubojstvo vozilom koje je kažnjivo s godinu dana u zatvoru i novčanom kaznom, no Curtis je zahtijevao da se ta kazna ne provede. 

„Jako sam zahvalan“, rekao je Lincoln, „Svi mi pružaju podršku, suosjećaju i mare. Da je njegov stav bio drugačiji, ja bih sada bio u zatvoru“. 

NAJNOVIJE!