Naslovnica Video Sve je pripremio za samoubojstvo. Kad je ugledao što njegov pas nosi,...

Sve je pripremio za samoubojstvo. Kad je ugledao što njegov pas nosi, počeo je plakati

Sve je pripremio za samoubojstvo nakon što je pao u tešku depresiju. No, kada je ugledao što njegov pas nosi, počeo je plakati.

Kada je 25-godišnji Byron ostao bez posla i djevojke, zapao je u tešku depresiju. Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao naći motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio si je oduzeti život. U tim trenucima, nije mogao vidjeti drugo rješenje za izlaz iz patnje koja ga je obuzela.

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće kako bi svojoj obitelji napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugledao je svog psa i vjernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim se planirao objesiti.

U prvom trenutku, Byron je pomislio da se Geo želi samo igrati. Međutim, kada je htio da uzeti konopac, Geo jednostavno nije htio pustiti. Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspio uzeti uže, bilo je na više mjesta pohabano.

VIDI OVO: Je li samoubojstvo neoprostivi grijeh?

U tom trenutku, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Byron se predomislio. Odlučio je da vrijedi živjeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

pas spasio život

Nekoliko mjeseci kasnije potresla ga je nova katastrofa. Geo se razbolio od raka, uslijed čega je preminuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Byron se svakog dana trudi živjeti ispunjenim i sretnim životom. Kako sam kaže, na nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obvezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

NAJNOVIJI ČLANCI