NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSvećenik je zamolio mladence da se maknu, a zatim je pozvao njihove...

Svećenik je zamolio mladence da se maknu, a zatim je pozvao njihove roditelje

Svećenik je prilikom obreda vjenčanja zamolio mladence da se maknu na stranu, a onda je pozvao njihove roditelje da dođu naprijed.

Mladu i mladoženju, Ginu i Drewa, odgajali su nevjerojatni roditelji koji su ih kroz svoje brakove naučili vrijednostima bezuvjetne ljubavi.

Kada su Gina i Drew počeli planirati svoj poseban dan, njihova ideja o iznenadnoj obnovi vjenčanog zavjeta za njihove roditelje šokirala je čak i župnika. Svatovima je rekao da je do sada imao stotine vjenčanja, ali nikad prije nije vidio da se netko odmaknuo na svoj poseban dan samo da bi počastio svoje roditelje.

Uzvanici su bili zbunjeni

Kad je župnik zamolio mladence da se odmaknu, uzvanici su bili vidno zbunjeni i šokirani. Ali nakon što je pozvao njihove roditelje i objasnio razloge, suze su počele teći niz lica gotovo svakog gosta.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i poruka mladencima

Župnik se čak i našalio komentarom: “Ovo nije kao reality TV. Ovo je stvarnost.” Zatim je rekao: “Više od 30 godina obećali ste da ćete jedno drugo poštovati, voljeti i tješiti u dobrim i lošim trenucima. Niste znali kamo će vas život odvesti. Danas ste izdržali kroz trijumf i tragediju, zasnovali obitelji, dom i zajednički život. Da počastim vaše brakove i zahvalim vam na primjeru, Drew i Gina bi vas željeli pozvati da obnovite svoje zavjete danas u prisutnosti Boga, obitelji i prijatelja.”

Svi su zaplakali

Nakon što je župnik dao ovu malu najavu, nije bilo suhog oka na vidiku. Roditelji su bili iznenađeni i počašćeni što su ih djeca počastila. Kakav nevjerojatan trenutak da izgovore svoje zavjete uz roditelje na dan vjenčanja. Bit će to trenutak za pamćenje u godinama koje dolaze!

Čestitamo Drewu i Gini na braku i zahvaljujemo njihovim roditeljima što su dali tako lijep primjer što je brak.

“Poštuj oca svoga i majku – to je prva zapovijed s obećanjem: da ti dobro bude i da dugo živiš na zemlji.” (Efežanima 6, 2-3)