Svi su mislili da je trudna
Foto: Facebook

Dok su njeni poznanici smatrali da je djevojka trudna, ona je svakim danom bila sve više zabrinuta. Znala je da nešto nije u redu.

Abi Chadwick (19) iz  Staffordshirea bila je šokirana kada su liječnici otkrili da joj želudac rapidno raste nakon što se počela debljati, a nije znala razlog. Otkriveno je kasnije da ima cistu veličine nogometne lopte.

Ona je najprije primijetila da se deblja na čudan način, nakon čega je započela dijetu. Uspjela je izgubiti kilograme, ali izbočina na trbuhu nije nestala.

Poznanici su mislili da je trudna

Dok su njeni poznanici smatrali da je trudna, ona je svakim danom bila sve više zabrinuta, a počela osjećati sito nakon što bi pojela samo komad tosta.

– Želudac mi je bio velik i težak i kad god bih izašla do prodavaonice, susjedi bi pomislili da sam u devetom mjesecu trudnoće. Osjećala sam se loše jer nisam mogla smršaviti, iako sam to silno željela. Laknulo mi je kada su mi rekli da je u pitanju cista veličine nogometne lopte. Samo sam željela da nestane – navela je Abi, prenosi Metro.

Kada je u ožujku osjećale jake bolove u trbuhu, liječnici su napravili detaljne analize i otkrili 13-inčnu cistu u abdomenu, koja je operacijom uklonjena.

VIDI OVO: Trbuh ove trudnice je bio u modricama, no liječnici su otkrili razlog

– Otišla sam na posao i pomislila sam da imam urinarnu infekciju, ali sam bila negativna kada sam napravila testove te vrste. Bol nije prestajala, a napravili su mi i analize slepog crijeva i bubrega i također nije bilo ništa od toga. Tek kada su mi napravili skener, liječnici su se šokirali ovom cistom za koju su mi rekli da je odmah moram ukloniti – dodala je.

Moguće je da je rođena s tom cistom

Liječnici su joj rekli da postoji velika vjerojatnost da je rođena s tom cistom, koja je godinama bivala sve veća, a kulminaciju u vidu nogometne lopte dostigla je sada kada ima 19 godina.

– Mnogo se lakše sada osjećam kada mi je uklonjena. Još nisam srela nikog tko je preživio nešto slično. Drago mi je što više ne izgledam kao da sam trudna i ne mogu vjerujem da sam toliko dugo izgledala kao da nosim bebu – zaključila je Abi.

Hvala Bogu da je u njezinom slučaju sve u redu završilo.