Tajne žene htjele muževi znaju
Foto: Unsplash

Koje tajne bi žene htjele da njihovi muževi znaju?

Žene ponekad imaju komplicirane osjećaje koje ne znaju objasniti. Ne želimo ispasti nepristojne ili bezobrazne, i ne volimo tražiti pomoć jer mislimo da sve možemo riješiti same.

Mi volimo svoje drage muževe, no postoje neke stvari koje bismo voljeli da znaju, o tome kako naši mozgovi i životi funkcioniraju. Ovo su neke od tih tajni koje bi žene htjele da ih muževi znaju.

1. Ponekad se ne osjećamo lijepima

Znam da je to šokantno, no kada se izvučemo iz kreveta, pobrinemo za djecu, očistimo kuću i zaboravimo se istuširati do navečer, tada se ne osjećamo bajno, kamoli lijepima.

Nikada ne bismo tražile od vas da nas obasipate komplimentima o kosi i da nam govorite kako vam se sviđa naša šminka, no trebaju nam naši muževi da nam govore koliko smo lijepe. Možda nećemo to priznati, no mi to jako cijenimo.

2. Trebamo vas da budete strpljivi s nama

Znamo da smo ponekad teške i da ne razumijete u potpunosti kako naš um funkcionira, ali neopisivo cijenimo kada ste s nama strpljivi i pristupate nam puni ljubavi.

Imamo mnogo odgovornosti, a ponekada si zadamo previše zadataka koje ne možemo obaviti. Kada ovo učinimo, jako smo zahvalne ako nam pomognete i ostanete mirni tijekom oluje koju nam život priređuje u tom trenutku.

3. Moj je život jednako buran i težak kao i tvoj

Ne želim zvučati bezosjećajno jer nemate pojma koliko cijenimo sve što radite za nas. Bez vas, naše obitelji nikada ne bi mogle funkcionirati.

VIDI OVO: 5 tajni koje nikada ne smijete kriti od svog bračnog druga

No mi želimo da znate da je naš posao, bio on profesionalan ili posao roditelja, jednako važan kao i vaš. Kada smo kod kuće s djecom mi neprestano radimo, vozimo, kuhamo, čistimo i pazimo da sve ide kao podmazano. Obećavam da ne sjedimo cijeli dan pred televizorom.

4. Nismo savršene

Bez obzira koliko se trudimo, nikada nećemo biti savršene i svjesne smo toga. Mi zabrljamo, pogriješimo, ponekada se previše trudimo, a ponekad se ne trudimo dovoljno. Želimo da i ovo znate kako biste nas razumjeli i pomogli nam kada se osjećamo kao da smo jako daleko od savršenog.

5. Volimo vas više nego išta drugo na svijetu

Nikada nećete znati koliko vas volimo. Ponekad, kao supruge, naša ljubav se javlja u obliku brige, ljutnje i nervoze, ali to je samo jer imamo snažne osjećaje i želimo samo ono što je za vas najbolje.

Sada kada znate neke od tajni vaše supruge, pomozite joj tako što ćete raditi stvari koje one treba i tako što ćete imati razumijevanja. Ako znate što se događa u životu vaše supruge moći ćete ojačati vašu vezu i postati još bliži jedno drugome.