NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeTata je na prsa stavio posebnu tetovažu koja je oduševila njegovu kći

Tata je na prsa stavio posebnu tetovažu koja je oduševila njegovu kći

Tata je na svoja prsa stavio posebnu tetovažu ožiljka kako se njegova kći koja je imala nekoliko operacija srca ne bi osjećala usamljeno.

Everly “Evie” Backe ima 4 godine, a prvu operaciju na srcu imala je u kolovozu 2017. kada je imala samo 3 dana. Zbog svoje složene urođene srčane mane, Evie je morala proći još dvije operacije, sve prije nego što je navršila godinu dana.

Najveći ožiljci se nalaze na prsima djevojčice

Najveći ožiljci koji su ostali od operacija nalaze se na prsima, a njezina obitelj to naziva njezinim “patent zatvaračem”. Njezin otac, Matt Backe, želio se tetovirati kako bi se uskladio Evienim ožiljcima tako da budu “prijatelji s patentnim zatvaračem”.

“Moj tata je stavio tetovažu poput mog patentnog zatvarača da se ne osjećam sama… i on želi biti poseban poput mene”, rekla je Evie.

Kada je Matt podijelio svoju ideju o tetovaži s ostalim članovima svoje obitelji, iznenadili su ga poklon bonom za lokalni salon za tetoviranje za Božić. A kada je tetovaža bila gotova, i otac i kći bili su jako zadovoljni rezultatima.

“Stvarno me veseli što izgledaju isto”, podijelio je Matt. Lauren Backe, Evieina majka, također se tetovirala u čast svoje djece.

Tetovaža na prsima
Snimka zaslona: YouTube

VIDI OVO: Kršćanske tetovaže: Što Biblija kaže o tetovažama?

Problemi sa srcem u 33. tjednu trudnoće

Lauren i Matt su prvi put saznali za Eviene srčane probleme kada je Lauren s njom bila trudna 33 tjedna. A nakon što se Evie rodila, provela je prvi mjesec svog života u specijaliziranoj dječjoj kardiološkoj ustanovi.

“Provela je tih prvih 13 mjeseci svog života u bolnici i izvan nje”, rekla je Lauren.

Sada Lauren i Matt rade s drugim obiteljima koje imaju djecu s urođenim srčanim manama. “Za Matta i mene važno je da pokušamo pomoći drugim obiteljima s CHD-om”, podijelila je Lauren.

Baš kao što Matt nije želio da se njegova kći osjeća sama sa svojim ožiljcima od operacije, ovaj par želi osigurati da se drugi roditelji ne osjećaju usamljeno dok prolaze kroz ono što su prošli s Evie.

Neka Bog blagoslovi malenu Evie i njezinu obitelj dok koriste svoju priču kako bi pomogli drugima!