tinejdžer doživio kliničku smrt
Screenshot: YouTube

Zack Clements srušio se na satu tjelesnog odgoja, a njegova obitelj vjeruje da je živ zahvaljujući božanskoj intervenciji. Tinejdžer tvrdi da je umro na 20 minuta, a u život ga je vratilo čudo za koje je zaslužan Isus.

Ovaj 17-godišnjak srušio se u školi dok je trčao, a njegovo srce je prestalo kucati na 20 minuta. Kad su ga liječnici uspjeli oživjeti i vratiti mu puls, helikopterom je prebačen u bolnicu. Probudio se nekoliko dana kasnije na odjelu intenzivne njege.

zek-klements

Liječnici nisu znali da objasniti kako je mladić iz Teksasa preživio. Međutim, on kaže da ga je, kada mu je srce prestalo kucati, posjetio Isus koji mu je rekao da će sve biti u redu.

“Tijekom tih 20 minuta vidio sam čovjeka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus”, ispričao je novinarima Zack, prenosi Mirror.

Dodao je da je otišao do njega, a on mu je stavio ruku na rame i rekao da se ne brine. Zackova obitelj uvjerena je da ga je spasila božanska intervencija. Njegov otac Billy rekao je da ono što se dogodilo nije moguće objasniti ljudski, dok majka Theresa kaže da joj je drago što je Isus odlučio vratiti njezinog sina.

IZVORVesti-info.rs