Tinejdžerka je dala bebu na posvajanje, no imala je jedan uvjet

Kaleena Pysher još je išla u srednju školu kada je saznala da je trudna. No da bi pronašla savršene posvojitelje, postavila je jedan jedinstven uvjet.

Vijest je, naravno, teško pala i odluke pred njom su bile teške. Odlučila je da je najbolji odabir za nju da dijete stavi na posvojenje.

„Kada sam prvotno saznala da sam trudna, znala sam da nemam životnog iskustva da odgojim dijete, i nisam htjela biti sebična… Pa sam se odlučila dati ga na posvojenje“, rekla je.

Imala je dosta sreće. Ispostavilo se da prijatelji njezinih roditelja traže dijete za posvojenje. To bi značilo da će dijete uvijek biti blizu nje, iako neće imati klasičan odnos majke i kćeri.

Obiteljski su prijatelji odlučili usvojiti dijete, a Kaleena je tada bila 4 mjeseca trudna. Slala im je slike s ultrazvuka i zvala bi ih kada god bi osjetila udarce djeteta.

Dok je istraživala kako održavati zdravu trudnoću, Kaleena je saznala da je majčino mlijeko daleko bolje od pripravaka za bebu. S obzirom da je znala da će često biti uz dijete, jednog je dana budućim posvojiteljima rekla kako želi dojiti svoje dijete.

Snimka zaslona

Rekla je kako će ispumpati mlijeko i poslati im ga. „Bebe su daleko u prednosti ako se hrane majčinim mlijekom“, rekla je Kaleena.

Budući posvojitelji nisu shvaćali važnost ovoga, pa im je Kaleena nastavljala objašnjavati. Naposlijetku su se složili. Ako je to dobro za njihovu kći, onda pristaju.

Kada se rodila djevojčica Raylie, otišla je s posvojiteljima, a Kaleena im je slala mlijeko.

Svakog bi dana poslala više mlijeka nego je bilo potrebno. Ubrzo su posvojitelji imali hladnjak pretrpan njezinim mlijekom. Ne samo to, nego su ju zamolili da malo uspori s pošiljkama!

Snimka zaslona: YouTube

Ali Kaleena nije htjela da njezino mlijeko propadne. Nazvala je bolnicu iz koje su rekli da primaju dojenačko mlijeko za bebe koje nemaju pristup.

Djevojčica Raylie naposlijetku nije trebala majčino mlijeko, no njih dvije su ostale u kontaktu. Kaleena se odselila iz gradića u kojem je njezina kći, ali posvojitelji žele da djevojčica zna tko joj je majka i što je za nju napravila.

NAJNOVIJE!