Obitelj ima tri para blizanaca za koje tvrde da su ZNAK OD BOGA

Obitelj Kosinski je na vrlo zanimljiv način dobila tri para blizanaca, a sada kada pogledaju u svoj život tvrde da su znak od Boga koji im ih je dao.

Mnogi kažu kako je puna kuća znak sretna obitelji obitelji. Što više djece, to su sretniji i roditelji i klinci.

Obitelj Kosinski je na vrlo zanimljiv način dobila svojih šestero djece. Carrie i Craig Kosinski su bračni par koji je imao problema sa začećem.

Stara prijateljica koja nije mogla brinuti o svojim blizankama Kenni i Adalynn, prepustila im je brigu o djeci. Djeca su tako ostala i danima, pa i mjesecima kod ovog para, te su ih nakon nekog vremena posvojili.

Obitelj je živjela sretno i ispunjeno, a biološka mama ovih djevojčica se ponovo javila s vrlo sličnom molbom. Imala je još jedan par blizanaca i nije bila u situaciji brinuti o njima. Tako je ova obitelj postala bogatija za još jedan par blizanaca, te su svih četvero braće i sestara postali jedna obitelj. Iako su se premišljali, Kosinski su ipak pristali na ovo.

VIDI OVO: Dobili su prekrasne blizance, no od jedne bebe su se morali oprostiti

Tri para blizanaca
Foto: Facebook

Već dovoljno neobična situacija u ovoj obitelji postala je još zanimljivija kada je Carrie saznala da je ipak, posle toliko godina neuspjeha, ostala trudna. Je li uopće potrebno spomenuti da je postala mama blizanaca?

Nesumnjivo je da je ova ostala ostala zaprepaštena i šokirana ovim saznanjem, te su sve ovo shvatili kao znak od Boga.

Još jedna potvrda ovog čuda je i činjenica da su sva tri para blizanaca rođena istog dana, 28. veljače.

Ova nevjerojatna obitelj je presretna zajedno, mališani uživaju u društvu svoje braće i sestara, a roditelji su ponosni na obitelj i život kakav im je kao “znak od Boga” došao.

NAJNOVIJE!