Čovjek se pripremio da snimi selfie, nije očekivao tko će se pojaviti u kadru

Bio je potreban samo jedan čovjek na brodu kako bi ovo nevjerojatno biće odlučilo ukrcati se i dobiti novog prijatelja.

Nešto je uhvatilo pažnju ovog tuljana, možda je to bilo potencijalno prijateljstvo, velika kamera ili nešto drugo, ali je svejedno započela jedna predivna avantura.

Maleni je tuljan tako odlučio uskočiti na brod u savršenom trenutku. Muškarac nije imao pojma da će dobiti tako veliko iznenađenje kada se odlučio uslikati na brodu.

Snimka zaslona: YouTube

U jednom trenutku bio je sam, a u slijedećem se s njim mazio preslatki tuljan.

Iznenadni pozdrav je ovom čovjeku ispao vrlo smiješan. Iako bi neki ljudi vjerojatno biti šokirani, uplašeni, uspaničeni ili bi im bilo neugodno, ovaj je muškarac zaista uživao u posjetu novog prijatelja.

Budući da je već u rukama imao kameru, on je odlučio snimiti taj divan susret umjesto da ga samo uslika. Tuljan se pojavio iz vedra neba te je odjednom postao čovjekov prijatelj, ali i video senzacija. Tuljan i muškarac okrenuli su se prema kameri dok je muškarac objašnjavao: „Ovo je moj novi prijatelj.“

Snimka zaslona: YouTube

Na toj predivnoj snimci možemo vidjeti da su oni pravi prijatelji. Oni nemaju mnogo toga zajedničkog, ali ih to nije spriječilo da se zajedno opuste i uživaju. Ponekad samo blizina prijatelja, starog ili novog, može čovjeku jako uljepšati dan.

Prijateljsko ponašanje ovog tuljana nije samo oraspoložilo čovjeka nego i sve druge koji su pogledali snimku njihovog urnebesnog druženja. Način na koji komuniciraju užasno je smiješan, ali i grije srce.

NAJNOVIJE!