Učenici su se rugali frizuri djevojčice, a učiteljica im je jednim potezom zatvorila usta

Učenici su se rugali frizuri jedne djevojčice zbog čega je izgubila volju za školu. Učiteljica je to primijetila i jednim potezom im svima zatvorila usta. 

5-godišnja Priscilla Perez nedavno je odrezala kosu od dužine ramena na jako kratku duljinu te je od tada bila pod neprestanom paljbom nasilnika.

Nedugo nakon što je dobila novu frizuru, Priscillu su kolege iz škole počeli nazivati dječakom te su ismijavali njezin novi izgled 

Očajna djevojčica iz Teksasa je zato svaki dan nosila šešire i kapuljače da prekrije kosu. 

U konačnici je sve ispričala svojoj učiteljici, Shannon Grimm. Rekla joj je za probleme s kojima se suočavala te je rekla da želi imati dugu kosu. 

Grimm je bila zabezeknuta činjenicom da je ta, inače vesela, djevojčica odjednom zamrzila školu jer su joj se rugali zbog njezinog izgleda. 

Iako je Grimm znala da ne može pomoći Priscilli da magično dobije dugu kosu, ona je uvidjela da ta situacija može biti velika pouka za cijeli razred. Odlučila je zauzeti stav. 

Učiteljica nova frizura

Učiteljica je ušla u razred s novom frizurom

Jednog dana nakon zimskih praznika, učiteljica je ušla u razred s potpuno kratkom kosom te s istom mašnom u kosi koju je nosila i Priscilla. Čak je napravila jednake mašne za sebe i Priscillu da ih nose svaki dan u tjednu kako bi se 5-godišnjakinja osjećala ugodnije i samouvjerenije u učionici. 

„Mašna predstavlja snagu, obitelj, nekoga tko joj čuva leđa“, rekla je Grimm koja je podijelila da ju Priscilla često podsjeća kada je vrijeme da stave svoje mašne u kosu. 

Ostala djeca su se jako iznenadila učiteljičinom novom frizurom tako da je ona odlučila uzeti tu priliku i naučiti ih važnu lekciju. 

VIDI OVO: Učiteljica posvojila učenika i njegovog brata: Bog mi je to rekao!

„Rekla sam im: ‘Mislim da izgledam baš lijepo. Ne mislite li i vi tako?“, rekla je Grimm, „Morala sam im pokazati da dečki mogu imati duge kose kao cure, a cure mogu imati kratku kosu kao dečki.“ 

Iako učiteljici nije bilo lako odlučiti se na rezanje njezinih lokni koje su sezale skoro do struka, ona je znala da je to bila ispravna odluka. 

„U srcu znam da sam to morala učiniti“, rekla je Grimm dodajući da je Priscilla jako sretna što ima takvu potporu. 

„Bila je jako uzbuđena, odmah je postala samouvjerenija“, dodala je. 

Učiteljica s novom frizurom

Njezina odluka je djelovala kao primjer drugima

Grimm se nada da je njezina jednostavna, ali odvažna odluka djelovala kao primjer drugima da pretoče dobre riječi u djela. 

„U životu uvijek ćete imati nekoga tko nije dobar prema vama. No, važno je što činite i kako reagirate“, rekla je, „Ja ću napraviti i druge stvari za moje prijatelje u učionici, a ne samo ih podučavati. Pokazat ću im ljubav i potporu koju trebaju da bi učili.“ 

Čini se da je Grimm već jako utjecala na malenu Priscillu koja sada želi istu tu ljubav ukazati svojim prijateljima. 

Rekla je: „Kada narastem kao ti imat ću prijatelje koji će biti zločesti prema meni, ali ću ja biti dobra prema njima kao i ti.“ 

NAJNOVIJE!