NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčenik trećeg razreda poklonio novac učiteljici, a razlog ju je rastopio

Učenik trećeg razreda poklonio novac učiteljici, a razlog ju je rastopio

Dječakova majka nije znala da je njezin sin pokušao dati novac učiteljici, a saznala je to tek kad je poruku i novac primijetila u torbi.

Dječak s Floride koji je učenik trećeg razreda osnovne škole ponudio je svojoj učiteljici novak koji je dobio za rođendan jer misli da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade.

Parker Williams (9) u školu je ponio 15 dolara i dao novac učiteljici uz poruku: “Poštovana gospođo Chambers, mislim da učitelji nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, želite li prihvatiti ovaj poklon?”

“Najslađa stvar” koju je ikad vidjela

Parkerova učiteljica Mary Hall Chambers izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao rekla mu je kako je to “najslađa stvar” koju je ikad vidjela.

So I found this in Parker’s folder this morning.Dear Mrs. Chambers,I don’t think that teachers get paid enough for what they do so will you accept this gift?

Objavljuje Darrell R WilliamsČetvrtak, 31. listopada 2019.

“Parker, ovo je tako lijepa gesta. Ne mogu uzeti tvoj novac, ali cijenim što paziš na mene”, odgovorila je dječaku.

Učenik je priznao koliko voli učiteljicu i zašto je to napravio

Dječakova majka Jen nije znala da je njen sin pokušao dati novac učiteljici, a saznala je to tek kad je poruku i novac primijetila u torbi.

“Pitali smo sina što je ovo, a kad sam shvatila, krenule su mi suze”, kazala je majka.

Njen sin je priznao koliko voli svoju učiteljicu i otkrio zašto je to napravio.

“Volim svoju učiteljicu i htio sam joj vratiti za sve. Učitelji nisu dovoljno plaćeni”, izjavio je dječak.

Njegova mama je dodala da im gospođa Chambers često šalje e-mailove s prijedlozima kako Parker može napredovati i pohvalama što je dobro napravio u školi.

“To je posao od 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a po plaćama su u donjem dijelu skale. Nisu dovoljno nagrađeni za trud koji ulažu u razvoj generacije djece koji će jednom postati samostalni ljudi”, dodala je.

Dječaku ovo nije prvi put da je učinio neko dobro djelo

Williams je otkrila i kako njen sin trenutno upija informacije ‘kao spužva’, a budući da je njegova baka školski savjetnik, kaže kako je vjerojatno tako saznao da su učiteljske plaće male.

Parkeru ovo nije prvi put da je u ulozi filantropa. S dvoje starije braće pokrenuo je klub naziva ‘Društvo mladih filantropa’ u kojem volontira i čini dobra djela u svojoj lokalnoj zajednici.

“Vrlo sam ponosna na svoju djecu”, poručila je majka Jen.