Učiteljica ima uznapredovali rak, a učenici su se na poseban način oprostili od nje

Učiteljica i njezini učenici podijelili su poseban trenutak kada je došlo vrijeme da se učenici oproste od učiteljice. Oni su to učinili na predivan način.

26 učenika okupilo se te su pjevali duhovne pjesme svojoj učiteljici koja je imala uznapredovali rak te se selila u bolnicu. 

Carol Mack, 66, provela je desetljeća kao učiteljica. Generacije učenika su dobivali mnoga zrnca mudrosti od nje. Ti mnogi učenici su bili neopisivo tužni kada su saznali da je Carol teško bolesna. 

Djeca od 1.-4. razreda pjevala su duhovne pjesme za svoju učiteljicu. Ona je sjedila i slušala ih dok su stajali na ulazu u bolnicu. Bio je to njihov način da se oproste od nje i da joj zahvale za sve što im je dala. Svi su bili su suzama. Medicinska sestra, Luiza Campols, koja je pomagala učiteljici, je rekla: „Bila je to nevjerojatno predivna i dirljiva gesta.“ 

VIDI OVO: Učiteljica posvojila učenika i njegovog brata: Bog mi je to rekao!

Učiteljica je bila dirnuta kada je vidjela što su joj učenici priredili

Učiteljica je bila duboko dirnuta kada je vidjela što su joj učenici priredili. Zagrlila je mnoge od njih te im je dala uspomene za život. 

Učenici nisu došli sami, uz njih su bili njihovi roditelji koji su isto željeli odati počast toj posebnoj učiteljici. No, oni nisu bili tamo samo kao roditelji, nego i kao Carolini bivši učenici. 

„Bilo je to jako posebno“, rekla je Carol, „Nadam se da će ljudi vidjeti koliko su se ova djeca i učiteljica voljeli i koliko se naša zajednica povezala.“ Veza koju dijele izlazi daleko izvan zidova učionice. 

Carol Mack bila je učiteljica 45 godina te je nastavila podučavati čak i kada je oboljela od raka. To je samo jedna od njezinih velikih žrtava. Njezina ljubav prema učenju i učenicima nadilazi generacije. Neka nas ovo podsjeti da ljubav, žrtva i uslužnost koju pokazujemo drugima nisu uzalud. Voljeti nikada nije gubitak vremena jer utjecaj ljubavi traje vječno. 

NAJNOVIJE!