Učiteljica je pala na pod i snažno udarila glavom, učenik joj je spasio život

Zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji, pomoć je ubrzo stigla.

Učiteljica je pala na pod i snažno udarila glavom nakon što se sudarila s drugim učenikom. Jedan dječak je na vrijeme reagirao te joj spasio život.

Heroji dolaze u svim veličinama. Sva djeca iskazuju suosjećanje, ako ih se pravilno poučava, ali ovaj učenik je učinio nešto više.

Tijekom ljetne škole mali je Max sjedio u svojoj učionici, kao i inače. Međutim, u jednom se trenutku učiteljica Joyce sudarila s drugim učenikom. Pala je na pod i snažno udarila glavom.

Max nije trošio vrijeme. Skočio je i potrčao hodnikom za pomoć. Uletio je u obližnju učionicu: „Trebamo pomoć!“ viknuo je.

Zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji, pomoć je ubrzo stigla. Joyce je pri padu ozlijedila lubanju zbog čega je došlo do krvarenja mozga. Život joj je visio o niti.

Učiteljica je 12 dana bila na aparatima za održavanje života, ali se oporavila. Njezin sin Derek jako je zahvalan. „Ti si pravi igrač utakmice, ti si najvažniji igrač ovog događaja. Spasio si njezin život i treba nam više ljudi poput tebe na ovom svijetu“, rekao je sin Derek.

Max je sa svojom obitelji posjetio unesrećenu učiteljicu gdje su primili zahvalu. Joyce se nasmijala kada ga je vidjela. Iako se ne sjeća što se dogodilo, rekli su joj o Maxovoj hrabrosti.

Derek mu je čak i kupio novi par tenisica za zahvalu.

Maxova mama je jako ponosna na svog sina koji je čak i dobio nagradu od policije „Dobar građanin“, kao i bicikl!

Učiteljica je nedavno po prvi puta prohodala i očekuje se njezin potpuni oporavak.

Ovaj članak je prvi put objavljen 19.09.2019.

NAJNOVIJE!