Udajte se za muškarca bez kojega možete živjeti

Udajte se za muškarca bez kojega možete živjeti, ali ne biste htjeli. Život je neopisivo mnogo ljepši kada ga dijelite s njim.

Udajte se za muškarca koji se svako jutro probudi pokraj vas i kaže vam: „Ajme… užasan ti je zadah.“ Ne želite partnera koji će se bojati reći vam istinu o vašim jutarnjim „stanjima“.

Udajte se za muškarca koji zna da volite bruskete te vam uvijek daje da pojedete zadnji komad iako ste ga trebali prepoloviti.

Udajte se za muškarca koji vas iznenadi s Kindle tabletom za čitanje, a ne s nakitom i cvijećem. On vas dublje razumije te zna što trebate i želite umjesto da se povodi za klišejima koje su mu drugi nametnuli.

Udajte se za muškarca koji se smije na sve vaše grozne šale. On smatra vaš čudan smisao za humor predivnim i neodoljivim, a ne gleda ga kao znak nezrelosti kao muškarci prije njega.

PROČITAJTE: Udajte se za nekoga tko vas voli TOČNO na ovaj način

Udajte se za muškarca koji vas ne tjera da mu otkrijete sve o vašoj prošlosti. On zna da ste hodali i s drugim muškarcima prije njega, ali vas ne tjera da o tome pričate. Sada ste s njim, a to je jedino važno. Kada budete bili spremni pričati, on će biti spreman slušati.

Udajte se za muškarca koji o drugima lijepo govori, ali i onoga o kome drugi lijepo govore. Ako ga prijatelji znaju kao dobrog muškarca, onda je vjerojatno da će se i prema vama odnositi s poštovanjem.

Udajte se za muškarca koji vjeruje u vas i vaše snove čak i ako ste ih stavili na čekanje. On vas ohrabruje svaki put kada ih pokušate ostvariti te ne pokazuje razočaranje ako ne uspijete.

Udajte se za muškarca koji zna vaše slabosti, ali ih ne pokušava upotrijebiti protiv vas. Umjesto toga, on vas ohrabruje i pomaže vam da održite ravnotežu u svim aspektima vašeg života.

Udajte se za muškarca koji vam daje komplimente. On ispunjava sve vaše praznine. On je otvoren dok ste vi stidljivi. On je čaša napola puna za vašu čašu koja je napola prazna. On je savršena ravnoteža vašem ekscentričnom kaosu.

Udajte se za muškarca bez kojega možete živjeti, ali ne biste htjeli. Život je neopisivo mnogo ljepši kada ga dijelite s njim.

Autorica: Jade North; Prijevod: Ida U.; Izvor: Community.today.com