Vaša vjera može pomicati planine

Vjera može pomicati planine! Kakva planina u vašem životu treba biti maknuta? Gledate li na vaš život očima straha ili očima vjere? 

Isus im odvrati: »Imajte vjeru Božju. Zaista, kažem vam, rekne li tko ovoj gori: ‘Digni se i baci u more!’ i u srcu svome ne posumnja, nego vjeruje da će se dogoditi to što kaže – doista, bit će mu! Stoga vam kažem: Sve što god zamolite i zaištete, vjerujte da ste postigli i bit će vam!“ (Marko 11, 22-24) 

Vjera otvara vrata čudima. Ako proučavate Bibliju i povijest, otkrit ćete da je razlog zbog kojeg je Bog svaki puta djelovao i učinio čudo na Zemlji taj što je netko povjerovao. 

Isus je rekao u Markovom evanđelju 11, 22-24: „Imajte vjeru Božju. Zaista, kažem vam, rekne li tko ovoj gori: ‘Digni se i baci u more!’ i u srcu svome ne posumnja, nego vjeruje da će se dogoditi to što kaže – doista, bit će mu! Stoga vam kažem: Sve što god zamolite i zaištete, vjerujte da ste postigli i bit će vam!“ 

Vjera može pomicati planine! 

Bog je svemir utemeljio na hijerarhiji zakona. Zakon vjere je zapravo viši od svih prirodnih zakona. To dolazimo do čudesa. Kada netko ima vjere, tada se primjenjuje zakon vjere, koji može učiniti znatno više od prirodnih zakona. Zbog zakona vjere se događaju čudesa. 

VIDI OVO: 4 načina na koje vaša vjera može promijeniti svijet

Čini li Bog i danas čuda? Naravno da čini. Svaki puta kada djelujemo u vjeri, Bog čini čudi; svaki pojedini put. 

Moje pitanje za vas glasi: kakva planina u vašem životu treba biti maknuta? Što je ono što vam izgleda kao da se nikada neće promijeniti? Možda Bog želi da vaša vjera zamijeni prirodni zakon kako bi se ta planina maknula. 

Bog voli micati planine. Micao ih je u prošlosti. Miče ih danas, širom svijeta. Nemojte sumnjati niti podcjenjivati u vezi onoga što Bog želi učiniti u vašim životima. 

Matejevo evanđelje 13, 58 uči: „I ne učini ondje mnogo čudesa zbog njihove nevjere.“ 

Možete reći ”ne vidim puno čudesa u mom životu.” Gledate li na vaš život očima straha ili očima vjere? 

Neka 2021. godina bude godina u kojoj će vaša vjera otvoriti vrata čudima. 

Autor: Rick Warren; Prijevod: Ivan H.; Izvor: Pastorrick.com